Ce manichiura porti in minivacanta de Paste?

Sambata, 04 Mai 2013, ora 00:00
3418 citiri
Ce manichiura porti in minivacanta de Paste?

Minivacanta de Paste iti permite sa incerci o manichiura mai colorata si chiar mai indrazneata decat de obicei. Desi unghiile rosii sunt potrivite pentru acest moment, ai putea sa profiti si sa incerci imprimeurile pe unghii, manichiura cu aspect metalic, cea cu aspect de piele sau cea in degrade.

Vedeta, insa, este mixul din manichiura umbro, explica Raluca Rasadean, proprietarea barului de manichiura Rouge Nail Bar.

"Din ce in ce mai multe cliente vor unghii impresionante, iar asta se traduce cel mai bine prin aprecierea celor din jur. Mixul de culori din manichiura umbro va fi intodeauna apreciat, mai ales in anotimpul soarelui si al culorilor vii. Iar sarbatorile asta inseamna: un timp frumos si culoare. Pentru ca si de Paste rosul este culoarea reprezentativa, recomandam cu la fel de mare drag si manichiura clasica Rouge", a declarat femeia de afaceri, pentru Business24.

Ea tine foarte mult ca echipa pe care a format-o sa "absoarba" tot ce e nou in materie de tehnici de ingrijire a a unghiilor. "De la french stilizat, aplicatii decorative si mixuri cromatice, pana la noile trenduri - leather, metalic si umbro, pe care le rocomandam cu drag celor care vor ceva diferit", spune aceasta.

In ceea ce priveste preturile, o manichiura "leather" cota cat o manichiura clasic (40 de lei), la care se adauga 5 lei pentru fiecare unghie. Manichiura "metalic" este 40 de lei, iar "umbro", 77 de lei.

Fiecare tip de manichiura are proceduri diferite, la care se adauga si imaginatia si indemanarea profesionistului, concluzioneaza Raluca Rasadean.

In cazul in care visezi la o manichiura absolut unica, la Rouge Nail Bar vei gasi singura masina de imprimat unghii din tara. "Ne putem juca efectiv cu unghiile, putem face variatiuni pe aceeasi tema si fantezii", iti promite proprietara Rouge.

Daca tot ajungi la capitolul inovatie in materie de unghii, in cazul in care esti in cautarea brandului de oja Deborah Lippmann, trebuie sa stii ca il vei gasi in exclusivitate la acest bar de manichiura.

"Sunt nuante fascinante pe care nu le gasesti in nicio alta gama de oja", sustine Rasadean.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#manichiura umbro, #manichiura leather, #manichiura metalic, #manichiura Paste , #Frumusete