Cosmeticele din geanta unei businesswoman: Ce nu trebuie sa lipseasca

Sambata, 17 Martie 2012, ora 00:00
2941 citiri
Cosmeticele din geanta unei businesswoman: Ce nu trebuie sa lipseasca

Imaginea conteaza in lumea afacerilor si nimeni nu stie asta mai bine decat tine. Si pentru ca timpul este tot atat de important, iti oferim o varianta placuta prin care iti salvezi atat imaginea cat si timpul acordat acesteia: "antrenamentele" Beauty Make-up Artistry.

Andreea Radoi, Make-up artist cu experienta castigata la Christian Dior si Laura Mercier, este profesor in cadrul cursurilor Beauty Make-up Artistry si te invata cateva trucuri prin care sa iti ingrijesti tenul.

Mai mult decat atat, te invata cum sa realizezi singura un machiaj business in fiecare dimineata, cand nu ai timp sa apelezi la ajutorul unui specialist.

Nu in ultimul rand, Andreea Radoi iti recomanda si cateva produse de cea mai buna calitate, care respecta standardele tale de profesionalism.

Timpul este o problema constanta in viata unei business woman. Cat timp trebuie aceasta sa acorde zilnic ingrijirii pielii si a tenului, in mod special?

Orice ten trebuie curatat de cel putin 2 ori pe zi. Dimineata curatam, tonifiem si hidratam pielea, dupa care aplicam baza de machiaj. Apoi aplicam machiajul, incepand cu fondul de ten si corectorul, care se fixeaza cu pudra.

In continuare se machiaza ochii, se aplica fardul de pleoape, se contureaza ochii cu un creion sau un fard mai inchis, iar la final folosim mascara.

Toate acestea ar trebui sa faca parte din rutina de dimineata si sa nu dureze mai mult de 10 minute. Seara tenul trebuie curatat foarte bine, tonifiat si hidratat.

Ce produse nu ar trebui sa lipseasca din trusa de cosmetice a unei femei de afaceri?

Fiecare femeie e diferita si are nevoie de diferite produse cosmetice in functie de tipul ei de ten si structura pielii. Un produs care nu trebuie sa lipseasca din trusa de cosmetice a unei femei e baza de machiaj, care ajuta la mentinerea machiajului pentru cat mai mult timp.

Am descoperit de curand baza de machiaj bio din gama de produse profesionale ale make-up artistului Serge Louis Alvarez. O recomand tuturor pentru ca este un produs 100% natural, facut din unt de shea, ulei vegetal de baobab si de migdale dulci, extract de fag si glicerina vegetala.

O femeie de afaceri petrece multe ore la birou si, in general, departe de casa. Ce ar trebui ea sa aiba intotdeauna in geanta pentru o reimprospatare cat mai usoara a tenului in fiecare zi?

Din geanta nu ar trebui sa lipseasca pudra, fardul de obraz si rujul sau luciul de buze. E foarte important ca produsele sa fie de cea mai buna calitate, iar eu le recomand sa le foloseasca pe cele din gama profesionala bio SLA Paris.

Deocamdata aceasta este singura gama de produse profesionale bio care exista in lume si ar fi pacat sa nu profitam de ele, mai ales ca de curand au aparut si in Romania.

Care ar fi definitia unui machiaj de zi potrivit pentru femeia de afaceri?

Un machiaj de zi trebuie sa fie discret, sa ascunda imperfectiunile, evenutuala oboseala, si sa dea luminozitate fetei.

Cum ar putea reusi ea respecte aceste reguli, de una singura, dimineata in fata oglinzii?

Antrenandu-se. O femeie de afaceri stie ca succesul nu este intamplator si depinde foarte mult de pregatirea de dinainte. La Beauty Make-Up Artistry tinem cursuri special pentru femeile care vor sa invete sa se machieze cat mai bine si cat mai repede inainte de o zi de lucru sau de un eveniment important din viata lor.

Cum se desfasoara aceste cursuri?

Cursurile dureaza doua saptamani, cate doua ore pe zi, in total 10 ore. Modulele sunt foarte flexibile. Cele care isi doresc sa participe la aceste cursuri pot opta pentru un modul individual, in cadrul caruia cursanta este singura cu profesorul, sau pentru cursul alaturi de alte cateva persoane.

De asemenea, foarte important pentru o femeie de afaceri, modulul individual prezinta si avantajul alegerii timpului in care se vor desfasura aceste ore. La sfarsitul cursului, orice femeie va sti ce produse si ce machiaj i se potrivesc cel mai bine si va putea se machieze singura intr-un timp scurt, astfel incat sa plece dimineata de acasa ca si cum ar fi fost machiata de un make-up artist.

Cat costa?

Modulul individual costa 300 de euro, cel colectiv 200 de euro.

Cate ore trebuie sa parcurgi astfel incat sa dobandesti toate cunostintele de care ai nevoie astfel incat sa devii propriul make-up artist, atat de util in fiecare zi?

Am gandit cursurile astfel incat 10 ore sa fie suficiente pentru orice femeie care isi doreste sa primeasca complimente de la colege sau colaboratoare pentru machiajul ei.

Cateva motive pentru care o femeie de afaceri are nevoie de astfel de cursuri

Imaginea conteaza, o femeie de afaceri stie foarte bine acest lucru. Timpul de asemenea conteaza foarte mult si nu cred ca o femeie de afaceri are timp sa se duca sa fie machiata de un make-up artist in fiecare dimineata.

Dar sigur isi doreste sa arate ca si cum ar fi iesit de la salon, de aceea ii recomandam sa vina la Beauty Make-Up Artistry si sa invete sa se machieze singura.

Andreea este absolventa a cursurilor London School of Beauty and Makeup.

In urma lor a fost angajata ca Make-up artist la Christian Dior, daar si la Laura Mercier. De cateva luni s-a intors in Romania si preda la Beauty Make-Up Artistry.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cosmetice profesionale, #machiaj business, #cursuri machiaj , #Frumusete