Crema de fata: Reguli si solutii pentru tenul tau

Vineri, 13 Aprilie 2012, ora 00:00
4073 citiri
Crema de fata: Reguli si solutii pentru tenul tau

Tenul capteaza fiecare emotie prin care treci, fiecare moment de tensiune, dar si cele in care razi cu pofta. Alege corect crema de fata si vei vedea ca timpul va trece altfel, cel putin in ochii celorlalti.

Cand alegi o crema de fata trebuie sa tii cont de varsta, de tipul de ten dar si de momentul zilei. In completare, poti aplica seruri speciale care netezesc liniile fine generate de uscarea pielii.

Astfel, daca ziua ai nevoie de creme ca baza de machiaj, cu protectie UVA/UVB, noaptea tenul tau are nevoie de o crema care sa ii asigure un grad ridicat de regenerare. Noaptea, pielea este mai receptiva la ingredientele hidratante, cremele avand astfel un efect mai puternic, iar crema pe care o folosesti trebui sa aiba in acelasi timp proprietati hidratante dar si regenerante, spun expertii Eucerin.

Concomitent, poti utiliza un ser special, iar efectul acestei combinatii il vei obtine dupa un interval de 4 saptamani. Rezultate vizibile pot sa apara chiar de la inceputul utilizarii produsului, "succesul" fiind influientat si de profunzimea ridurilor sau de elasticitatea pielii fetei.

Serul are un efect mai rapid datorita texturii si compozitiei sale: lanturile lungi si lanturile scurte de acid hialuronic.

Lanturile lungi hidrateaza imediat straturile de la suprafata pielii netezind liniile fine generate de uscarea pielii. Dermatologia cosmetica foloseste acest avantaj al "capacitatii creatoare de volum" in lupta impotriva ridurilor.

Fragmentele de acid hialuronic (lanturi scurte) penetreaza profund si activeaza celulele care produc acidul hialuronic propriu pielii, intensificand efectul de umplere al ridurilor de la interior spre exterior, explica specialistii de la Eucerin.

Pentru o actiune completa si de durata, ei recomanda utilizarea concomitenta a serumului si a cremelor.

De ce tenul tau are nevoie de mai mult acid hyaluronic

Acidul hialuronic este o substanta activa cu efect hidratant intens, ajutand la mentinerea nivelului optim de hidratare al pielii.Astfel, concentratia mai mare de acid hialuronic intr-o crema este garantia unui efect mai profund si de durata.

Imbatranirea este un fenomen biologic intrinsec ce incepe sa se manifeste clinic dupa varsta de 35 de ani. Daca statusul pielii reclama inceperea ingrijirii antirid, perioada optima in care ar trebui sa apelezi la astfel de tratamente este cea cuprinsa intre 35-40 de ani.

Reusesc aceste creme sa inlocuiasca o interventie chirurgicala la nivelul fetei?

Cremele cu acid hialuronic pot avea rol de de mentinere si sustinere pe o perioada mai indelungata, in urma interventiilor chirurgicale la nivelul fetei, fara insa a se substitui acestora in totalitate, au raspuns specialistii in fata acestei intrebari.

Care este solutia?

Gama Eucerin Hyaluron Filler contine crema de zi pentru ten normal si mixt, crema de zi pentru ten uscat, crema de noapte, crema de ochi si serumul concentrat, toate pe baza de hialuron care actioneaza atat la suprafata, cat si in profunzime, devenind o solutie foarte buna atunci cand simti ca tenul tau are nevoie de ajutor.

#crema de fata, #crema pentru ten, #Eucerin Hualuron Filler , #Frumusete