Cum sa ai un zambet perfect, de la dantura pana la ridurile fine

Sambata, 12 Octombrie 2013, ora 00:00
6233 citiri
Cum sa ai un zambet perfect, de la dantura pana la ridurile fine
Foto: dreamhomecontest.com

Un zambet frumos inseamna dantura alba, perfect aliniata, buze pline, bine conturate, dar si lipsa ridurilor fine din zona gurii. Mergand mai departe, ai putea sa iei in considerare aspectul intreg al fetei, cand te gandesti la un zambet frumos, si chiar la aspectul pielii din zona garului si a decolteului.

Prima problema cu care te confrunti, insa, este faptul ca un tratament ortodontic este inestetic si nu-ti poti permite sa porti un "aparat dentar" la intalnirea de afaceri. Mai apoi apare problema "timp": adeseori ai agenda prea incarcata sa aduaugi in ea vizite la medicul ortodont, deplasare la cabinetul de cosmetica si alte deplasari.

Business24 iti recomanda, insa, prima clinica din Romania conceputa sa te ajute sa rezolvi toate aceste probleme, fara deplasari inutile si fara ca oamenii din jurul tau sa observe ceva.

Cum obtii o dantura perfecta fara sa porti clasicul "aparat dentar"

Pentru o dantura perfect aliniata ai putea incerca Invisalgin, un sir de aparate transparente, mobile si eficiente pentru a trata aproape orice problema de pozitie a dintilor, fara sa aiba vreo componenta metalica. In plus, iti schimbi singur, o data la doua saptamani, aparatul, fara sa mai fie nevoie de deplasari la medicul ortodont.

Acest aparat nu-ti va afecta cu nimic imaginea pe perioada tratamentului, fiind complet invizibil, usor de igienizat si foarte comod de purtat.

"La Smile Factory propunem tratamente ortodontice cu Invisalign pentru ca acesta este un aparat de ultima generatie, invizibil, mobil, confortabil si eficient. Invisalign este recomandat atat copiilor, cat si adultior care sufera de malpozitii (...). Este complet invizibil, usor de igienizat si foarte comod de purtat, fiind special proiectat si individualizat pentru fiecare pacient.

In plus, acest aparat ortodontic are mai multe avantaje fata de aparatele clasice cu Brackets si arcuri. Cu ajutorului simularii 3D a planului de tratament pacientul poate afla inainte de inceperea tratamentului ortodontic atat situatia finala care se va obtine, cat si durata acestuia", explica Giulia Gologan, Clinic Manager Smile Factory, prima clinica din Romania care iti propune acest tratament.

Un zambet perfect, dincolo de dantura

Si pentru ca medicii de aici s-au gandit la intreaga definitie a unui "zambet frumos", ei iti ofera, pentru prima data in Romania, toate conditiile pentru a-l obtine.

"Smile Factory reprezinta un concept nou in materie de estetica faciala deoarece combina cele mai inovatoare tratamente ortodontice invizibile cu cele mai noi tehnici anti-aging, cu scopul de a reda armonia intregului chip", spune Giulia Gologan.

"Noi nu tratam doar dintii cu probleme, nu ne ocupam doar de ridurile fetei. O echipa de specialisti contribuie la elaborarea unui plan de tratament complex pentru a trata cu succes toata fata, obtinand cu ajutorul procedurilor non invazive armonia intregului chip, functionalitate optima (masticatie, deglutitie, articulatie) si un aspect general intinerit", completeaza aceasta.

Tratamentele anti-aging care vin in completarea tratamentului ortodontic invizibil se adreseaza atat barbatilor cat si femeilor, indiferent de varsta: de la microdermoabraziune, biorevitalizare si tratamente faciale cu produse cosmetice organice, pana la tratamente de exfoliere pe baza de plante.

Paleta este completata de sedinte de make-up profesionist si de proceduri efectuate de medicul dermatolog (marirea conturului buzei, tratamentul cearcanelor, al ridurilor de expresie si ridurilor statice, tratamentul complet al acneei si depigmentarii, rejuvenare faciala etc.).

"Metoda cea mai recomandata pentru pacienti este cea considerata potrivita functie de particularitatea tenului fiecaruia. Una dintre cele mai solicitate proceduri, spre exemplu, este tratamentul impotriva caderii parului - mezoterapia (introducerea subcutanata a unui cocktail de vitamine si enzime dizolvate intr-o solutie diluata de acid hialuronic), tratament ce se poate efectua atat la barbati, cat si la femei", completeaza specialistul.

Foto: Giulia Gologan, Smile Factory

Cat costa un zambet perfect?

Un astfel de tratament ortodontic complet poate costa intre 2900 si 5500 de euro, un tratament peeling "Dr. Christine Schrammek" 900 de lei, tratament peeling cu acid gliconic - 220 de lei, injectarea buzelor cu acid hialuronic pentru volum costa 790 de lei, injectarea unei zone cu toxina botulinica costa 660 de lei, in timp ce biorevitalizare fata integral costa 380 de lei fiecare sedinta, explica Giulia Gologan.

"Fabrica de zambete", singura din Romania?

"Noi am prezentat acest concept in premiera in Romania cu ocazia inaugurarii clinicii, iar ideea se pare ca a avut success si a fost preluata ulterior de mai multe clinici, dezvoltandu-se rapid. Chiar si asa, suntem in continuare cel mai important furnizor de tratamente ortodontice invizibile, iar unele tratamente anti-age - cum este Green-Peel Dr. Christine Schrameck (bazat numai pe componente naturale) - sunt disponibile doar la Smile Factory", spune managerul clinicii.

#tratament ortodont invizibil, #aparat dentar invizibil, #tratament Invisalgin, #clinica ortodont cosmetica, #zambet perfect , #Frumusete