FOTO Ioana Mihalache va reprezenta Romania la Miss Earth 2013 din Filipine

Sambata, 09 Noiembrie 2013, ora 14:49
4266 citiri
FOTO Ioana Mihalache va reprezenta Romania la Miss Earth 2013 din Filipine

Ioana Mihalache din Constanta va reprezenta Romania la competitia de frumusete Miss Earth 2013 din Filipine, dupa ce aceasta a castigat selectia nationala a acestui concurs de frumusete, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

In urma selectiei nationale Miss Earth Romania 2013, organizata marti de catre agentia ExclusivEvent, Ioana Mihalache a fost aleasa sa reprezinte Romania in cadrul competitiei internationale de frumusete Miss Earth 2013. In total, la selectia nationala Miss Earth Romania 2013 au participat 64 de candidate din mai multe orase ale tarii.

Ioana Mihalache are 23 de ani, 1,80 metri inaltime, dimensiunile ei fiind 87-61-91.

Absolvind ca sefa de promotie Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii Ovidius Constanta, Ioana este in prezent masteranda in cadrul aceleiasi universitati, specializarea Politici Europene de Dezvoltare Regionala.

Ioana Mihalache va pleca sa reprezinte Romania in perioada 17 noiembrie - 9 decembrie, in Filipine, unde va concura alaturi de peste 95 de candidate din tot atatea tari din lume. In cadrul competitiei Miss Earth 2013, Ioana va purta pe marea scena din Filipine creatiile vestimentare semnate de Cristallini si Romona Cojocaru.

De aproximativ doi ani, Ioana profeseaza ca model in Turcia si Italia si a participat pana in prezent la mai multe competitii nationale de frumusete, cele mai importante dintre ele fiind Miss World Romania 2013 si Miss Universe Romania 2013.

Ioana Mihalache va fi timp de un an de zile imaginea Miss Earth Romania, avand sarcina de a se implica activ impreuna cu organizatia Miss Earth Romania in cat mai multe campanii si actiuni de caritate, dar si in numeroase programe si activitati de protejare si conservare a mediului inconjurator.

"Sunt convins ca Ioana Mihalache va reusi sa faca o imagine foarte buna tarii noastre in cadrul finalei internationale, mizand in acest sens pe inaltimea si calitatile sale de model, dar si pe experienta ei dobandita in cadrul competitiilor nationale de frumusete la care a participat in ultimii doi ani. Suntem convinsi ca va reusi sa aduca Romaniei un loc cat mai bun pe podium!", a declarat Ernest Hadrian Böhm, presedintele Miss Earth Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ioana Mihalache miss, #Ioana Mihalache concurs, #Ioana Mihalache Miss World , #Frumusete