Frumusete 100% bio: Ai incercat pudra de orez?

Sambata, 12 Ianuarie 2013, ora 00:00
10352 citiri
Frumusete 100% bio: Ai incercat pudra de orez?
Foto: SLA Paris

Pudra de orez ar putea fi solutia pentru tine, daca nu iti place sa porti machiaj pe timpul zilei, pentru simplul fapt ca arata prea incarcat. Orezul absoarbe perfect excesul de sebum, dar fara sa usuce tenul, astfel incat pudra poate fi folosita indiferent de tipul de ten, spun specialistii.

Business24 iti recomanda o pudra cu orez 100% bio, ca sa ai toate garantiile ca produsul este unul absolut sigur.

Punctul forte al acestui produs este faptul ca nu contine talc, un ingredient care astupa porii, favorizeaza aparitiia alergiilor, a astmului bronsic sau a bronsitelor astmatiforme, a declarat Adina Antonie, oficial SLA Paris, primul brand profesional de make-up care a creat o gama 100% bio, pentru Business24.

Exista vreo diferenta ca aspect, intre un ten pudrat cu o pudra clasica si unul pudrat cu pudra de orez?

Exista o diferenta. Un procedeu special de macinare face ca pudra de orez sa fie cea mai fina pudra existenta deocamdata pe piata. Ea este insesizabila pe ten, iar doamnele care o folosesc pentru machiajul zilnic sau pentru cel de ocazii speciale nu au tenul incarcat deloc.

Ce efecte are orezul?

Ca orice ingredient pe care il luam din natura, orezul nu poate avea decat efecte benefice. Daca adaugam si faptul ca vorbim despre un orez 100% bio, atunci e clar ca avem toate garantiile ca produsul este unul absolut sigur.

SLA Paris a gasit o modalitate de a inlocui talcul cu alt element, sau, pur si simplu l-a eliminat de tot?

Gama 100% bio a fost o provocare si este rezultatul experientei de 25 de ani in domeniul machiajului a make-up artistului francez Serge Louis Alvarez, care a reusit sa elimine complet talcul priveste pudra de orez.

N-am putea vorbi despre un produs 100% bio daca pudra ar contine talc, un ingredient care astupa porii, favorizeaza aparitiia comedoanelor, a alergiilor, a astmului bronsic sau a bronsitelor astmatiforme.

Cum poate fi convinsa o femeie sa renunte la clasica pudra pe care o utiliza pentru fata, alegand in locul ei pudra de orez?

Intotdeauna am fost de parere ca cea mai buna cale de a te convinde de beneficiile unui produs este aceea de a-l incerca.

Noi, cei de la SLA Paris, n-am spus niciodata ca produsele noastre sunt cele mai bune de pe piata, dar toate femeile care au cumparat produsele noastre cumpara in continuare, ceea ce nu doar ca ne bucura foarte tare, dar ne si certifica faptul ca produsele sunt cu adevarat diferite fata de tot ce a existat pana acum pe piata.

Pret: 66,3 lei

#pudra orez, #pudra orez SLA Romania, #produse bio, #cosmetice bio , #Frumusete