Genele false fir cu fir te scapa de rimel

Sambata, 04 Mai 2013, ora 00:00
19307 citiri
Genele false fir cu fir te scapa de rimel
Foto: Facebook/GeneFalseFirCuFir

Genele tale pot capata volumul si lungimea pe care ti-o doresti fara sa mai apelezi la rimel. Secretul sta in genele aplicate fir cu fir, ceea ce iti permite sa alegi un aspect natural sau chiar si unul dramatic, pentru o ocazie speciala.

Simplul fapt ca nu mai pierzi timp dimineata pentru aplicarea cat mai corecta a rimelului, reusind, in acelasi timp sa ai un aspect elegant chiar si la intalnirile dis-de-dimineata, te-ar putea convinge ca ai si tu nevoie de o abordare noua pentru machiajul de zi cu zi.

In plus, genele false fir cu fir sunt perfecte pentru zilele de vacanta care se apropie, cand rimelul nu mai este cea mai buna optiune.

Specialistul Alesea Nechifor vorbeste pentru Business24 despre traditia genelor false aplicate fir cu fir, procedeul aplicat, dar si beneficiile acestei tehnici in comparatie cu aplicarea rimelului zi de zi sau genele false deja consacrate.

"Aplicarea si demacherea zilnica a mascarei in multe cazuri induce prin interactiune mecanica si chimica caderea sau rarefierea genelor naturale, sau subtierea firului de par. Purtarea extensiilor de gene, contrar multor prejudecati, favorizeaza regenerarea firului genei naturale", a declarat Alesea Nechifor, proprietara Lash Studio, pentru Business24.

Aplicarea genelor false fir cu fir este o arta nascuta in Japonia, explica specialistul, dar care a fost dezvoltata in scoala ruseasca, a caror absolventa este si dansa.

Ce trebuie sa stie o doamna despre aplicarea acestor gene, inainte de a veni la un salon specializat?

Doamnele trebuie sa stie ca sedinta de aplicare va dura aproximativ 90 de minute, ca nu este indicat ca in ziua premergatoare sedintei de montare a extensiilor sa se aplice in zona ochilor creme cu consistenta grasa sau uleiuri pentru a nu ingreuna aderenta adezivului si ca sedinta este individuala.

Este important de asemenea de stiut ca daca dupa aplicare din diferite motive clienta se razgandeste, extensiile de gene se pot indeparta, cu ajutorul unei solutii speciale, remover, fara durere si fara implicatii negative asupra sanatatii genelor naturale.

Care este diferenta intre genele aplicate fir cu fir si alte tipuri de gene false?

Procedeul de aplicare este unic si nu suporta comparatie, ceea ce suporta comparatie este efectul vizual obtinut. Prin aplicarea extensiilor fir cu fir se poate obtine aspectul cat mai aproape de cel natural, putandu-se de asemenea merge pana la obtinerea unui aspect exagerat specific unor ocazii speciale sau sedinte foto profesionale si asta doar prin folosirea extensiilor de diferite curburi, lungimi si grosimi. In functie de caz se pot aplica si strasuri Swarovsky sau extensii colorate.

Chiar putem renunta la rimel, daca ne punem astfel de extensii?

Prin aplicarea extensiilor de gene fir cu fir se obtine un efect vizual imposibil de obtinut prin mascara. Aplicarea mascarei peste extensiile de gene nu este necesara daca se aleg dimensiunile corecte ale extensiilor inainte de sedinta de aplicare. Cu toate acestea, in cazuri exceptionale, se poate aplica mascara peste gene, iar demacherea se face in modul clasic.

Aplicarea si demacherea zilnica a mascarei in multe cazuri induce prin interactiune mecanica si chimica caderea sau rarefierea genelor naturale, sau subtierea firului de par. Purtarea extensiilor de gene, contrar multor prejudecati, favorizeaza regenerarea firului genei naturale.

Exista doua tipuri de perioade la care doamnele trebuie sa vina la intretinere. Unele doamne vin la doua saptamani, altele la trei-patru. Care este diferenta? Este o recomandare in functie de genele fiecarei cliente sau tine doar de optiunea clientelor?

Genele naturale au durata de viata cuprinsa intre 60 si 90 de zile. Astfel genele, ca si substantiv colectiv, se gasesc intr-un stadiu de continua crestere. Extensia se aplica pe geana in imediata vecinatate a pleoapei. In functie de viteaza de crestere a firului de par, specific fiecarei persoane in parte, intr-un interval de timp cuprins intre 2-5 saptamani, pozitia extensiei se departeaza de pleoapa, altele cad, altele devin rebele.

Dupa 2-5 saptamani extensiile cu o pozitie necorespunzatoare se indeparteaza si se repozitioneaza in imediata vecinatate a pleoapei. Fiecare persoana hotaraste in functie de exigenta si aspectul genelor cand sa vina la intretinere.

Ce inseamna, mai exact, aceasta intretinere? Putem face o paralela cu intretinerea de la unghiile cu gel?

Asociera cu unghiile cu constructie din gel este fidela. Fenomenul este acelasi cu specificatia ca genele cresc cu unul sau doi milimetri intr-o luna, iar unui om ii cad aproximativ una pana la patru gene naturale pe zi, numai ca aceste lucruri sunt aproape imposibil de sesizat. Cu toate acestea statisticile sunt stiintifice.

Exista vreo contraindicatie?

Producatorul garanteaza ca materialele sunt antialergice. Contraindicatiile sunt exclusiv in cazul persoanelor care sufera de de alopecie, efectueaza tratamente de chimioterapie sau a celora care sufera de Trichotillomania decat daca, si pana cand, respectiva persoana a primit tratament eficient, iar genele normale au inceput sa creasca din nou.

Ce v-a determinat sa intrati in acest business?

Este generic spus business. Este arta pentru unii si industrie pentru altii. Diferenta consta in compromisul dintre calitate si cantitate. Imi place sa cred ca atunci cand vine vorba despre mine, vorbim de arta, intru-cat administrez un mic atelier select de gene false fir cu fir, in care calitatea, confortul si eleganta primeaza.

Un numar foarte restrans de persoane pot beneficia de acest serviciu si mare parte din ele imi sunt astazi prietene (...). Acesta este si stadiul evolutiv final al ceea ce denumeati generic business, in sensul ca nu intentionez sa dezvolt o industrie din aceasta forma de arta.

Am dobandit de curand cetatenie romana si pana nu demult era activitatea, nascuta din pasiune, prin care imi castigam existenta. In prezent situatia este alta, iar in atelierul de gene false ma regasesc si am posibilitatea sa imi perpetuez aceasta indeletnicire.

In alte tari aceasta idee nu este noua, este deja rutina si de aici ideea, in Romania insa a fost introdusa ca si industrie, profesata de stilisti, care neavand o pregatire temeinica si considerand ca practica nu este un lucru complicat, au vazut in montajul extensiilor fir cu fir o oportunitate de a-si rotunji veniturile, speculand principiul raritatii prezentului procedeu.

Cu toate aceastea, astazi, exista pe piata romaneasca, branduri consacrate care ofera materiale de calitate, cursuri de specializare pentru stilisti, dar si servicii de calitate, a caror prezenta va corecta acest inceput gresit, dupa parerea mea.

#gene false aspect natural, #gene false fir cu fir, #gene false permanente , #Frumusete