Hraneste-ti tenul cu caviar proaspat, fara conservanti

Sambata, 18 August 2012, ora 00:00
2177 citiri
Hraneste-ti tenul cu caviar proaspat, fara conservanti

Caviarul proaspat are un efect deosebit asupra pielii tale, mai ales cand observi ca incep sa apara ridurile fine si ca tenul tau este tot mai deshidratat. Nici pielea lipsita de luminozitate nu este un indiciu de ignorat, dupa 30 de ani, spun specialistii.

Pentru a afla mai multe despre modul in care ai putea sa-ti hidratezi tenul cu caviar lipsit de conservanti, am stat de vorba cu Mihaela Jida, estetician MikoBeauty.

"Caviarul este bogat in elemente nutritive, vitamine, provitamine, oligoelemente, aminoacizi si are un continut crescut de apa, ceea ce asigura regenerarea si nutritia pielii", spune specialistul

"Fresh Caviar", refrigerat

Pentru a-i pastra efectele, insa, caviarul trebuie aplicat cat mai aproape de forma sa naturala. Tocmai de aceea Business24 iti recomanda "Fresh Caviar", o gama realizata din celule proaspete de caviar, refrigerate.

Produsele din aceasta gama conceputa de Ericson Laboratoire contin o formula fara parfum, fara conservanti chimici, fiind eficiente chiar si daca ai un ten sensibil.

Produsele "Fresh Caviar" contin un agent natural bacteriostatic, care impiedica inmultirea bacteriilor, fermentilor si a mucegaiului. Tocmai de aceea, produsele din gama "Fresh Caviar" trebuie tinute la frigider, inainte si dupa ce le-ai utilizat, sustine esteticianul MikoBeauty.

Cum decurge tratamentul "Fresh Caviar"?

Poti aplica tratamentul si acasa, dar si la salon, unde un specialist iti va acorda toata atentia de care ai nevoie.

Primii pasi sunt cei de baza: demachiere, tonifiere si exfoliere, pentru indepartarea celulelor moarte. Apoi, se aplica extractul de caviar proaspat, se realizeaza un masaj cu crema de caviar, urmat de aplicarea uleiului si mastii de caviar, explica Mihaela Jida.

Ai nevoie de acest tratament timp de minim sase saptamani, cel putin o data pe saptamana. Desigur, tratamentul nu se opreste la vizita la salon: el trebuie continuat si acasa, cu creme si serumuri pe baza de caviar.

O sedinta de tratament costa 480 lei, spun oficialii MikoBeauty.

#tratament Fresh Caviar, #pret tratament caviar, #caviar ten hidratat, #efect caviar proaspat , #Frumusete