Machiajul la petrecerea de revelion: Minimalismul extravagant exista!

Miercuri, 31 Decembrie 2014, ora 00:00
4970 citiri
Machiajul la petrecerea de revelion: Minimalismul extravagant exista!
Foto: rachelochurch.com

Machiajul stralucitor, o alegere atat de populara pentru noaptea de Revelion, nu este pe placul tuturor. Daca si tu te numeri printre femeile care mizeaza mai degraba pe machiajul natural decat pe cel strident, cu buze colorate in rosu aprins si pleoape sidefate, avem o veste buna: minimalismul extravagant chiar exista!

Potrivit revistei Vogue poti avea un look impecabil in noaptea dintre ani, chiar daca preferi sa eviti machiajul opulent.

Secretul sta in cateva mici trucuri esentiale: o piele curata, sprancene ingrijite si un strop de stralucire supranaturala!

Cum obtii, asadar, acest machiaj extravagant, dar minimalist?

Cu ajutorul produselor iluminatoare transparente si discrete care reflecta lumina, sustine make-up artistul Diane Kendal, care se bazeaza pe astfel de creme pentru a evidentia frumusetea naturala a modelelor in cadrul prezentarilor unor case de moda ca Alexander Wang, Proenza Schouler sau Thakoon.

Potrivit specialistului, aceasta tehnica "face chipul sa para mai atragator si mai proaspat, fara a necesita aplicarea excesiva a unor produse de machiaj".

Si make-up artistul britanic Hannah Murray este de aceeasi parere, considerand ca poti obtine multe cu... foarte putin! Recomandarea ei? "Alege o zona a tenului pe care vrei sa o evidentiezi cu un efect puternic iluminator".

#machiaj revelion, #machiaj minimalist revelion, #trucuri makeup revelion, #trucuri makeup minimalist revelion , #Frumusete