Make-up perfect de Revelion? Afla de la Mirela Vescan regulile pentru orice tip de petrecere

Sambata, 31 Decembrie 2011, ora 00:00
5842 citiri
Make-up perfect de Revelion? Afla de la Mirela Vescan regulile pentru orice tip de petrecere
Machiaj de Revelion

Nu exista o "reteta" universal valabila pentru machiajul de petrecere, insa una dintre cele mai mari greseli pe care le putem face este sa aparem cu un fard de club la un party in cabana. Pentru a evita sa ai make-up-ul nepotrivit in locul nepotrivit, invata regulile de baza de la unul dintre cei mai recunoscuti artisti romani.

"Daca vei petrece Revelionul la munte, trebuie ca fata ta sa arate ca si cum ai fi stat in ger. La restaurant, trebuie sa cunosti dinainte luminile sub care vei fi expusa", a explicat Mirela Vescan pentru Business 24. Acestea sunt doar doua dintre sfaturile pretioase ale make-up artistului care a infrumusetat toate vedetele din Romania pentru toate ocaziile posibile.

Iata cum poti obtine un machiaj marca Mirela Vescan pentru orice tip de petrecere de Revelion.

Revelion la cabana

Daca petrecerea de Revelion are loc intr-o cabana la munte, atunci trebuie sa porti un machiaj natural si foarte proaspat. Fata ta trebuie sa arate ca atunci cand ai stat in ger.

Fardul sa fie roz, intr-o nuanta rece, iar pe pometi sa ai o pudra irizanta, opalescenta. Pe buze poti aplica un ruj roz, intr-o nuanta saturata si cu o textura mata.

Sprancenele trebuie sa fie bine periate si definite cu un fard in nuanta parului.

Lumina cruda de iarna scoate in evidenta orice defect, asa ca fondul de ten va fi unul emolient, cu putere mare de acoperire.

Mascara trebuie sa fie neaparat rezistenta la apa, iar pe pleoape este indicata aplicarea unui fard alb luminous, ca zapada de afara.

Revelion in club

Pentru petrecerea de Revelion din club, se poate folosi un fard negru, aplicat generos pe toata pleoapa mobila superioara, estompat orizontal pe tample. Cine nu doreste negru poate aplica un substitut modern si de efect: bleumarin.

Se pot folosii extensii de gene, particule stralucitoare sau orice alt gen de aplicatii. Foarte important este ca pleoapa de jos sa nu fie fardata deloc, deoarece din cauza luminii din club va aparea un efect optic nedorit de cearcan fals.

Genele umbresc oricum zona de sub ochi, atunci cand lumina cade de sus, asa ca nu am vrea sa amplificam acest efect inestetic.

Rujul ar trebui sa fie rosu, oranj sau fucsia, cu o textura fluorescenta. Pe obraz se va aplica un fard cu o textura stralucitoare.

Revelion la restaurant

Daca aveti rezervare la restaurant pentru noaptea dintre anii, atunci trebuie sa stiti dinainte cum arata luminile sub care veti fi expusa. In functie de acest aspect, vor fi alese codurile de culoare folosite pentru make-up.

Oricum, un machiaj de seara este ca si rochia: inseamna textura si culoare, fara umbre sofisticate.

In cazul unei lumini calde (bec), se poate aplica machiajul "smokey eyes", putin exagerat, in nuante de albastru, argintiu, gri antracit. Rujul poate fi rosu mat.

Sub o lumina rece, sunt recomandate nuantele de caramel, cappuccino sau ciocolata. Daca veti petrece la lumina lumanarilor, in machiaj se va folosi tonuri violet sau lila.

Revelion acasa

Traditionalistii romani prefer sa-si petreaca Revelionul acasa, in sanul familiei. Daca asa va fi si in cazul tau, atunci trebuie sa-ti surprinzi apropiatii cu o imagine cat mai placuta, de neuitat. Make-up-ul trebuie sa fie altul decat cel obisnuit in timpul anului.

Pentru un efect de senzatie, poti aplica gene false si un ruj rosu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#machiaj seara, #machiaj mirela vescan, #machiaj revelion, #makeup artist, #sfaturi machiaj , #Frumusete