Manichiura caviar, in Bucuresti: In ce nuante vrei sa stralucesti?

Sambata, 17 Noiembrie 2012, ora 00:00
4585 citiri
Manichiura caviar, in Bucuresti: In ce nuante vrei sa stralucesti?
Foto: becoming trendy

Manichiura caviar este o alegere buna pentru o tinuta eleganta de seara, fie ca alegi perlutele albe, negre sau colorate. Acum acest iti poti face acest tip de manichiura si in Bucuresti, intr-o atmosfera relaxata, oricand ai zece minute la dispozitie pentru asta.

"Procedeul este cat se poate de simplu si implica aplicarea unui strat de lac colorat mai consistent decat de obicei, iar apoi acoperirea acelui strat cu perlute colorate de mici dimensiuni. Unghiile se lucreaza individual, pentru ca perlutele sa se lipeasca pe stratul de lac colorat, fara a afecta insa timpul de lucru", ne-a explicat Lavinia Panait, Personal Adviser Rouge Nail Bar.

"Daca nu acoperim caviarul cu un strat de top coat, manichiura rezista maxim doua zile. Daca sigilam cu top coat manichiura, desi nu mai arata atat de spectaculos, va rezista doua saptamani. Perlutele, in functie de culoare pot fi din metal vopsit sau din plastic. Doamnele care sunt interesate sa incerce acest serviciu ar trebui sa stie ca este trendy, arata spectaculos si este usor de asortat tinutelor", a completat aceasta.

In plus, poti face asta fara sa te programezi, daca ai drum spre Floreasca, Dorobanti sau Pipera.

Foto: roxworld tv

"Tocmai pentru ca si conceptul barului vizeaza femeile ocupate, toate serviciile barului de manichiura (tratamente unghii, masaj spa, drinks&food) sunt disponibile de luni pana sambata intre orele 9:00-21:00, iar duminica pana la ora 16:00", a completat specialistul.

Manichiura caviar costa 50 de lei, dar nu este singura ta placere indeplinita aici, te asigura reprezentantii Rouge Nail Bar.

Foto: diannaspa

"Doamnele se pot bucura de orice tip de manichiura, de la unghii false, unghii cu gel, manichiura semipermanenta din gama Perfect Polish, manichiura caviar si velvet din gama Ciate. Astfel, poti comanda Pina Colada pentru o manichiura french dar si o Cuba Libre pentru o manichiura semipermanenta. Fiecare tratament din meniu poarta numele unui cocktail. Personalul este tinut la curent cu ultimele trenduri de la Paris de catre institul Manucurist, iar barul de manichiura va achizitiona permanent tratamentele de care doamnele au nevoie. Mai mult, masajul cu pietre incalzite si produsele naturale Cuccio sunt momentele de rasfat ale pielii si unghiilor", a declarat Lavinia Panait pentru Business24.

#manichiura caviar Bucuresti, #pret manichiura caviar, #salon manichiura caviar , #Frumusete