Masajul de remodelare corporala, 100% natural. Te tenteaza?

Sambata, 19 Aprilie 2014, ora 00:00
3157 citiri
Masajul de remodelare corporala, 100% natural. Te tenteaza?

Zilele libere de Paste iti permit sa te gandesti mai mult la tine si pot fi o ocazie numai buna pentru a incepe un program de remodelare corporala, astfel incat sa intampini vara fara retineri!

Masajul de remodelare corporala, spre exemplu, este cea mai naturala metoda prin care poti sa-ti pastrezi un contur ferm al corpului si chiar al fetei.

Stimuland constant celulele, masajul le va ajuta sa isi indeplineasca rolul de a produce elastina si colagen. De aici porneste si efectul de intinerire: grasimea este eliminata si, implicit, si greutatea ta se va echilibra.

Odata parcurse toate etapele cu un masaj corporal bine ales, poti trece la pasul urmator: tehnologia LPG.

Tehnologia LPG functioneaza pe principiul masajului, la frecvente mult mai intense, pe care mana omului nu le poate atinge. Actiunea 100% mecanica asupra tesutului are ca efect stimularea celulelor de a functiona in ritmul normal.

Avantajele remodelarii corporale prin masaj

Primul mare avantaj este acela ca este vorba despre o actiune 100% naturala asupra organismului.

Masajul, fie ca este facut manual sau cu ajutorul unei tehnologii, nu forteaza corpul sa reactioneze intr-o directie, ci il rasfata si il stimuleaza sa dea raspunsurile tintite.

In plus, masajul este multi-valent: in functie de tehnica, de miscari, de frecventa, el atinge obiective diverse - slabire, tonifiere, anticelulita, drenaj etc.

Tehnologiile care actioneaza prin intermediul diversilor curenti si tipuri de lumina pot fi foarte eficiente si cu rezultate rapide, insa limitate la directia in care actioneaza principiul respectiv.

Efectele acestui tip de masaj: intinerire, slabit, remodelare

Masajul stimuleaza celulele. Facut la diferite frecvente si utilizand miscari specifice, acesta vizeaza tonifierea tesutului, slabirea, ameliorarea celulitei, obtinandu-se un efect de remodelare a conturului corpului sau al fetei.

Este demonstrat stiintific ca incepand cu varsta de 24 de ani, celulele noastre incep sa-si incetineasca ritmul de functionare.

Stimuland constant celulele, acestea isi indeplinesc rolul: de a produce elastina si colagen naturale, de unde efectul de intinerire, de eliminare a grasimii, prin urmare si rezultatul scaderii in centimetri.

Etapele unui program de remodelare

Primul pas este stabilirea obiectivului de atins - cel mai important si urgent. In functie de acesta se stabilesc tipurile de masaj si combinatia ideala de tratamente.

Evaluarea initiala si evaluarile intermediare sunt foarte importante, pentru a avea mereau reperele pentru reactia organismului si pentru a adapta in permanenta combinatia de terapii, in functie de rezultate.

De asemenea, este esentiala consecventa si frecventa tratamentelor. Cu o consecventa buna, putem obtine rezultate pe termen lung, care trebuie doar intretinute. Insa nici un rezultat nu este un dat pentru totdeauna. Este ca si cu exercitiul fizic.

Nu este niciodata un drum incheiat - eu vad terapiile de frumusete ca o grija permanenta, ca o evolutie personala.

Programul optim de remodelare prin masaj

Rezultatele optime obtinem prin actiunea unor factori sinergici: la fistiQ am gandit o oferta de modelare si intretinere corporala care combina factori care se sustin si se potenteaza reciproc.

Pe langa sedintele de masaj, am introdus sedinte de exercitii fizice personalizate, cu personal trainer, care se efectueaza cu clientul imediat dupa incheierea masajului cu LPG; am stabilit o colaborare cu un medic nutritionist, care recomanda o dieta sau un stil alimentar compatibil cu si complementar terapiei alese, am stabilit o colaborare cu un chirurg plastician, care face recomandari cu privire la solutiile la indemana pentru amanarea interventiilor invazive, solutii pentru combaterea efectelor secundare ale interventiilor invazive si mentinerea rezultatelor.

Foarte importante sunt si produsele utilizate in salon si acasa, pentru potentarea rezultatelor terapiilor si pentru mentinerea lor.

Rezultate apar dupa prima sedinta

Am sa ma refer la terapiile cu LPG, pentru ca sunt cele mai eficiente: rezultate la nivelul elasticitatii pielii se vad dupa prima sedinta: aceasta este mai ferma, mai fina.

Scaderea in centimetri se inregistreaza dupa 6-7 sedinte; sunt recomandate si sedinte de impachetari, care deblocheaza acumularile de apa, inlesnind, astfel, si actiunea tratamentului.

In ceea ce priveste celulita, pielea recapatandu-si supletea, aspectul se amelioreaza destul de repede. Insa tratarea celulitei si netezirea dureaza ceva mai mult, fiind o actiune 100% naturala de stimulare celulara.

Adela Simpalean

Managing Partner fistiQ

#masaj remodelara corporala, #slabeste natural, #Afela Simpalean fistiQ , #Frumusete