O mare companie de cosmetice din Japonia intra pe piata romaneasca

Marti, 26 Iunie 2012, ora 12:01
5848 citiri
O mare companie de cosmetice din Japonia intra pe piata romaneasca

Compania japoneza Kanebo Cosmetics a anuntat luni ca va intra pe piata romaneasca in luna iulie, prin intermediul distribuitorului Everet, relateaza agentia nipona Jiji Press.

Kanebo Cosmetics va comercializa in Romania produse din cadrul brandului de lux Sensai. Produsele Kanebo Cosmetics se adreseaza mai multor categorii de varsta.

Kanebo Cosmetics este una dintre cele mai mari companii de produse cosmetice din Japonia, iar produsele sale sunt vandute in 53 de tari si regiuni din intreaga lume.

Romania va deveni astfel cea de-a 33-a piata europeana de desfacere a companiei japoneze. Piata romaneasca a cosmeticelor se afla in plina expansiune, cu un numar din ce in ce mai mare de clienti cu venituri ridicate, relateaza agentia nipona.

Produsele Kanebo vor fi disponibile la 15 magazine din Romania in 2012, numar pe care compania japoneza intentioneaza sa-l ridice la 20 in 2014.

Kanebo Cosmetics comercializeaza produse cosmetice pentru ingrijirea pielii, produse de machiaj, creme pentru protectia solara si produse pentru ingrijirea parului. Compania era cunoscuta initiat drept Kanbo Boutique Co. Ltd., iar in 2004 a devenit Kanebo Cosmetics Inc., in urma desprinderii sale de compania mama si a axarii exclusive pe piata produselor cosmetice.

Kanebo Cosmetics a fost infiintata in 1974 si are sediul in Tokyo. Compania mai are si o unitate de vanzari in Malaezia si activeaza pe piata din Elvetia, Germania, Franta, Italia, Federatia Rusa, Statele Unite ale Americii, Taiwan, Thailanda si China.

Compania japoneza are in vedere dezvoltarea unor investitii pe pietele cu perspective de crestere, precum China, Rusia sau tari din Asia.

#Kanebo Cosmetics, #investitii romania, #companii cosmetice investitii Romania , #Frumusete