Placeri de lux - baie in apa Evian si peeling cu diamante

Sambata, 29 Octombrie 2011, ora 00:00
2605 citiri
Placeri de lux - baie in apa Evian si peeling cu diamante
Baia de 5.000 de dolari

Doamnele au fost intotdeauna dispuse sa renunte la sume uriase de bani pentru pastrarea frumusetii adolescentine. Insa cosmeticele obisnuite nu mai sunt la moda, cele mai bogate femei din lume apeland la bai cu apa Evian si masti faciale din aur.

Baie in apa Evian

Daca reginele egiptene se imbaiau in lapte de magarita, nici "reginele" contemporane nu sunt mai prejos. Spa V din Fotelul Victor din Miami iti ofera posibilitatea relaxarii intr-o cada umpluta cu apa din 1.000 de sticle de Evian. Aceasta placere costa 5.000 de dolari.

SPA oriental

O sedere in apartamentul de 650 de de metri patrati din Hotelul Mandarin Oriental din New York porneste de la pretul de 1.700 de dolari. Acest loc este de fapt un SPA imens, replica a unei case somptuoase in stil oriental. Aici va puteti bucura de doua ore de masaj terapeutic, 50 de minute de tratamente pentru doua persoane si o ora de relaxare.

Peeling cu diamante

Spa Residence din San Francisco este renumit pentru tratamentele faciale de lux, care includ peeling cu diamante, facelift fara interventie chirurgicala, masca imbogatita cu caviar, tratament oftalmologic si terapie cu LED-uri. Toate acestea costa 750 de dolari.

Masca cu aur

Ultima gaselnita a tratamentelor de infrumusetare de lux este masca cu aur de 24 de karate. Doar cateva clinici din toata lumea au acest serviciu in oferta, iar preturile pornesc de la 400 de dolari.

Tratamentul presupune masarea fetei cu o folie de aur pana ce aceasta dispare. Se spune ca persoanele care recurg la aceasta metoda scapa pe riduri si de petele de pe fata.

#frumusete, #tratamente infrumusetare, #spa celebre, #bogati , #Frumusete