Probleme cu caderea parului? Foloseste NewHair

Marti, 07 Iunie 2016, ora 14:17
1780 citiri
Probleme cu caderea parului? Foloseste NewHair

Intr-o lume moderna ca a noastra, oamenii pun accent pe aspectul fizic. Oriunde ne ducem aspectul face prima impresie si uneori nu mai ajungem sa schimbam parerea oamenilor daca prima impresie nu a fost una prea buna.

Investim timp si bani, efort in ceea ce se numeste look. Femeile stiu foarte bine de cat timp este nevoie pentru a se aranja inainte sa plece in oras sau doar pentru a iesi din casa. Daca un set de cosmetice se ocupa de fata, parul cere mult mai multa atentie.

De la spalat pana la ondulat sau indreptat, femeile acorda mult timp si atentie ingrijirii parului. Vor sa fie frumoase, elegante, sofisticate in fiecare zi si totusi sa fie creative, cu un look proaspat de parca ar intineri constant. Frumusetea cere timp, efort sustinut, atentie.

Cel mai interesant lucru este ca oricat ar dori femeile sa isi pastreze sanatatea podoabei capilare, reusesc sa isi distruga structura firului de par: temperaturile ridicate ale ondulatorului si placii de indreptat parul, bigudiurile cu ceara, decolorantul, vopseaua de par cu ajutorul careia trec de la brunete la roscate, de la blonde la roscate sau brunete si schimba nuantele in functie de sezon si de trenduri, toate acestea lasa efecte dezastruoase asupra parului pe termen lung.

Dupa toate aceste procedee periculoase care o ajuta sa arate cum isi doreste, femeia realizeaza ca are probleme cu caderea parului, parul se usuca, se deshidrateaza, devine aspru, varfurile se despica. Acesta este momentul in care femeia devine ingrijorata si testeaza tot felul de produse care promit sa o ajute.

Ceea ce nu stie este ca majoritatea produselor care promit sa rezolve aceste probleme fac mai mult rau decat bine. Toate contin chimicale. Vestea buna este ca pe piata romaneasca a aparut un produs 100% compus din produse organice. Este un produs de lux fabricat in UE si contine ingrediente naturale precum laptisor de matca, miere, fagure, scortisoara, iasomie, rozmarin.

NewHair este un tratament anti caderea parului foarte eficient, nu doar ca ajuta la repararea firului de par, dar si incurajeaza cresterea parului. Acest lucru este un motiv bun pentru a fi folosit si de barbatii care se lupta cu calvitia.

Fata de alte produse care regenereaza parul doar pe lungimea sa, NewHair este un tratament de par care regenereaza parul din radacina. Un alt element surpriza adus de acest produs este faptul ca nu contine apa.

NewHair este recomandat pentru toate tipurile de par si scalp. Desi am vorbit doar de caderea parului si de problemele de structura ale firului de par, acest tratament ajuta si la vindecarea altor probleme de natura medicala cum ar fi psoriazisul, matreata, foliculita.

Persoanele care prezinta aceste probleme au scalpul sensibil care reactioneaza la orice produs chimic pe care il folosesc in rutina zilnica. NewHair este un tratament care nu irita, nu inflameaza si nu ataca diversele afectiuni ale scalpului. Doar le vindeca. Este delicat cu scalpul sensibil, deja afectat.

Pentru o sanatate si ingrijire corecta a parului si implicit a scalpului, se recomanda evitatea utilizarii produselor de styling si a obiectelor cu care femeile isi aranjeaza parul.

#NewHair tratament par, #tratament cadere par, #solutii cadere par , #Frumusete