S-a lansat crema de noapte cu diamante negre din spatiu

Sambata, 16 Martie 2013, ora 00:00
3086 citiri
S-a lansat crema de noapte cu diamante negre din spatiu
Foto: extravaganzi.com

Crema cu particule de diamante negre, formate in spatiu, a fost lansata de curand de 111 SKIN si ar putea fi solutia pentru toate dorintele tale in materie de cosmetica.

Singurul ingredient pe care il are in comun cu alte creme de pe piata este acidul hialuronic, restul fiind elemente noi, ce promit rezultate excelente.

Particulele de diamant negru sunt microsfere ce penetreaza straturi mai adanci ale pielii astfel incat sa transporte direct cele trei ingrediente esentiale pentru reintinerire: formula NAC Y2, Colagen de tipul I si III si acidul hialuronic, pe care Celestial Black Diamond Night Cream le contine.

In plus, crema contine Arbutin, un agent iluminator, care reda lumina si reconstruieste un ten sanatos. Crema sustine functionarea optima a tesuturilor de legatura si ale enzimelor-cheie din celule, promit producatorii.

La 25 de ani observam primele semne ale imbatranirii tenului pe masura ce nivelul de Glutathione, acid hialuronic si colagen scad tot mai mult an de an. La nivel celular, aceasta Celestial Black Diamond Night Cream regenereaza productia acestor principale substante ce fortifiaza celulele pielii.

Foto: extravaganzi.com

Vei simti treptat efectele cremei Celestial Black Diamond, spun cei de la 111 SKIN.

In prima faza acidul hialuronic creaza volum si o ridicare instantanee a pielii. Elementul N-Cystine intareste epiderma si protejeaza pielea de efectul radicalilor liberi. Dimineata tenul va fi mai suplu, hidratat si radiant, datorita nivelului inalt de concentrare al elementului NAC Y2.

Apoi, microsferele din diamant negru penetreaza stratul profund al dermei si matricea extracelulara a pielii pentru eficienta maxima a tuturor ingredientelor esentiale. Arbutin-ul, incombinatie cu Ascorbyl Phosphate, ajuta la iluminarea pielii si diminueaza semnele imbatranirii si ale hiperpigmentarii.

Pe termen lung, ingredientul NAC Y2, impreuna cu Ascorbyl Phosphate, regenereaza si reface vitalitatea pielii. Centell Asiatica stimuleaza si amplifica sinteza colagenului de tipul I si III. Regenerarea fibroblastelor este, astfel, mai puternica.

Intr-un final, producatorii promit o hidratare mai puternica pielii, implicit o elasticitate mai mare si o fermitate imbunatatita.

Crema cu diamante costa 599 de lire sterline si poate fi cumparata deja de pe site-ul 111 SKIN sau Harrods.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#crema diamante spatiu, #crema noapte diamante, #crema noapte particule spatiu , #Frumusete