Scapa de riduri, fara Botox. Vezi alternativele

Sambata, 02 Iunie 2012, ora 00:00
6597 citiri
Scapa de riduri, fara Botox. Vezi alternativele

Botox-ul nu este singura ta optiune, daca vrei sa scapi de ridurile de expresie si sa iti pastrezi tineretea in fata partenerilor de afaceri. Specialistii au adus pe piata tratamente eficiente, nechirurgicale, care te scutesc de riscul la care te supui in urma unei injectii cu Botox.

Un astfel de tratament este cel care foloseste efectele toxinei botulinice si cele ale veninului de vipera asupra ridurilor de expresie, care garanteaza scaderea ridurilor cu pana la 52% in numai o luna. In plus, nu risti niciun traumatism al pielii post-tratament.

BOTU VIP, spre exemplu, face posibila inhibarea locala a factorilor responsabili de tensionarea pielii pentru a corecta ridurile, fara alte injectii traumatizante, sustine Vanessa Dragan, reprezentant al saloanelor Miko Beauty, specializate in astfel de tratamente.

In cadrul acestui tratament, ingredientul numit Fillox are efecte similare cu cele ale toxinei botulinice, scazand abilitatea muschilor fetei de a se contracta. Aici se adauga microsfere de umplere care netezesc vizibil suprafata pielii.

"Toxina botulinica prezinta cateva avantaje de necontesat: fata este imediat intinerita, pastrandu-si mobilitatea si expresivitatea, in timp ce tratamentul Botu Vip obtine aceleasi efecte dupa o cura de tratament (aproximativ sase sedinte).

Totusi, injectiile cu toxina botulinica prezinta riscuri de efecte adverse, pe care nu le intalnim la Fillox: pleoape si sprancene cazute, expresie "inghetata" a fetei, vanatai, dureri de cap, asimetria expresiei faciale. De asemenea, Botox-ul reprezinta o solutie temporara (efectul dureaza cinci-sase luni) si are un cost mai ridicat (300-400 euro/sedinta)", explica Vanessa Dragan.

Un alt ingredient is SYN-AKE, derivat din venin de sarpe. Nu trebuie sa te sperii, intrucat nu exista riscuri in cadrul acestui tratament, te asigura specialistii.

"SYN-AKE este 100% sigur. In laborator s-a izolat molecula reala care provoaca paralizia inimii si s-a reprodus un derivat al acesteia care are un efect de paralizie sau blocare doar asupra contractiei muschilor faciali. Muschii se relaxeaza si astfel nu mai dau nastere liniilor si ridurilor de expresie", declara reprezentantul Miko.

Cum se aplica acest tratament?

Dupa ce se curata fata si se realizeaza un gomaj, se aplica crema de tratament. Cu ajutorul unor dispozitive (VIP-STICKS) se realizeaza un masaj vibrational (10-15 minute) pe fiecare zona cu riduri. Dupa aceea, se aplica un serum special pe fiecare rid si se pun niste plasturi care maresc eficienta serumului.

De-abia dupa scoaterea acestor plasturi se aplica masca BOTU-VIP si se lasa sa actioneze pentru 15 minute, ne-a axplicat specialistul.

Dupa fiecare tratament Vanessa iti recomanda folosirea cremelor si a serumurilor complementare tratamentului la salon, pentru un efect sporit anti-rid.

Cat de des trebuie repetat tratamentul intr-o luna de tratament?

Rezultatele vizibile sunt imediate (chiar si dupa un singur tratament, tenul devine instant mai luminos), insa pentru rezultate de lunga durata, specialistul iti recomandata o cura de tratament de sase sedinte, o data pe saptamana.

"Tratamentul dureaza o ora si costa 550 Ron, fiind cel mai scump din gama Ericson Laboratoire", adauga Vanessa Dragan.

#scapa de riduri, #Botox riduri, #alternative Botox , #Frumusete