Tehnici anti-aging: Da timpul inapoi cu rabdare

Sambata, 07 Decembrie 2013, ora 00:00
2442 citiri
Tehnici anti-aging: Da timpul inapoi cu rabdare
Foto: Andreea Iftimie, medic estetician si manager medical FAZZADA

Tu ce intelegi prin tratamentele impotriva imbatranirii? In acest weekend iti propun o varianta mai putin obisnuita: un tratament de care sa te tii pentru tot restul vietii.

Te incumeti?

Ai nevoie doar de incredere (in tine si in eficienta unui altfel de tratament decat cel convetional) si de convingerea ca numeroasele creme in care ai investit pana acum nu isi vor face vreodata efectul asa cum ti-ai dorit.

Tratamentul se realizeaza cu ajutorul laserului Sciton si actioneaza la nivel genomic, pentru a amplifica exprimarea genetica a pachetului de gene ale tineretii. Cu alte cuvinte, in cadrul tratamentului se restaureaza modelul de expresie genetica al pielii imbatranite pentru a semana cu cea tanara.

Exista chiar si studii au aratat ca pacienti de 58 de ani care au realizat 23 de astfel tratamente timp de noua ani, aratau mai tineri la 67 de ani decat la 58. Acelasi rezultat s-a sesizat si in cazul pacientilor de 47 de ani, care dupa 33 de tratamente aratau mai tineri la 55 de ani decat la 47, cand au inceput tratamentul.

Stii despre ce tratamente vorbesc?

Vorbesc despre tratamentele cu lumina BBL. Niciun alt produs de ingrijire a pielii, terapie cu hormoni bioidentici, suplimente sau vitamine nu reusesc sa imbunatateasca aspectul pielii imbatranite asa cum o face aceasta procedura.

Ea reduce pigmentul, reduce petele de batranete, creste fermitatea pielii si reduce laxitatea, diminueaza aspectul de linii fine.

Procedura dureaza maxim 30 de minute si incepe prin aplicarea unui gel, urmata apoi de aplicarea luminii. Eu recomand efecuarea unui numar de 3 - 5 sedinte pe an pe tot parcursul vietii. Fara doar si poate, acesta nu este genul de tratament pe care il faci o data sau de doua ori si vezi rezultate, ci este o rutina de ingrijire care face timpul reversibil.

Forever Young

Tratamentul este prezent si in Romania sub denumirea "Forever Young". Nu este dureros si, in functie de probleme, el se poate realiza pe orice regiune a corpului, incepand de la fata si pana la brate, genunchi, abdomen si spate.

De asemenea, Forever Young este singura procedura antiaging ce tratateaza si previne in acelasi timp pete de batranete (keratoza senila), pete de soare (keratoza solara), pistrui (efelide), precum si rosacee, venectazii sau hemangioame, care dispar dupa una, doua sedinte.

Daca tot ce ai incercat pana acum te-a dezamagit, te sfatuiesc sa apelezi si la aceasta procedura. Nu ai nimic de pierdut, dar peste cativa ani imi vei multumi ca te-am incurajat sa faci ceva pentru a opri procesul de imbatranire.

Pana data viitoare iti urez multa sanatate!

Andreea Iftimie,

medic estetician si manager medical FAZZADA

#tratamente anti aging, #tratament Forever Young, #tehnici anti imbatranire , #Frumusete