Tendinta in medicina estetica este intoarcerea la natural - Dr. Viviana Iordache, DermaLife

Sambata, 26 Ianuarie 2013, ora 00:00
6054 citiri
Tendinta in medicina estetica este intoarcerea la natural - Dr. Viviana Iordache, DermaLife

Moda interventiilor estetice ostentative a apus, iar tendinta anului 2013 in medicina estetica este intoarcerea la eleganta naturalului. Tratamentele de rejuvenare devin din ce in ce mai performante, neafectand farmecul personal al fiecarei femei.

Mai multe despre solutiile pe care le ofera medicina estetica moderna, ne-a dezvaluit, in cadrul unui interviu acordat Business24, Dr. Viviana Iordache, medic dermatolog si coordonator al Centrului de Excelenta in Dermatologie DermaLife.

Care au fost cele mai solicitate tratamente dermato-cosmetice in cadrul DermaLife, clinica pe care o conduceti?

Cele mai solicitate tratamente au fost cele cu laser, pentru ca DermaLife este dotata cu cele mai performante echipamente laser la nivel mondial, produse in 2011, cu aplicatii multiple: rozacee (cuperoza), vinisoare sparte, pete, dar si medicale: psoriazis, veruci, tumori cutanate.

Ce tratament de rejuvenare faciala cu efecte rapide recomandati femeilor cu ten matur, care nu au timp pentru vizite repetate la medicul dermatolog?

Tratamentele de rejuvenare cele mai rapide raman cele injectabile: toxina botulinica (riduri), acidul hialuronic (riduri, restabilirea conturului buzelor, camuflarea cercanelor, restabilirea pometilor) pentru ca necesita doar 1-2 sedinte si rezultatele sunt spectaculoase si imediate.

Explicati-ne de ce este atat de special Velasmooth, singurul tratament anticelulitic aprobat de autoritatea de sanatate americana.

Velasmooth este un tratament complet. Intr-o singura sedinta simultan se realizeaza tratamentul de radiofrecventa, laser infrarosu si masajul. Actiunea lor sinergica are cel mai puternic efect.

Ce ne puteti spune despre ultimele tendinte la nivel mondial cu privire la tratamentele dermato-cosmetice?

Tendintele anului 2013 sunt intoarcerea la natural si accentuarea calitatilor persoanei care apeleaza la beautificare sau rejuvenare. A apus moda buzelor grotesti, a fruntilor inghetate si a pometilor de cauciuc.

Noile tendinte sunt corectia cearcanelor si a ridurilor de expresie pentru un aspect relaxat si restabilirea volumelor faciale (pentru un efect de lifting natural si pentru mentinerarea volumului buzelor si al colturilor gurii).

Ce servicii noi va propuneti sa aduceti in cadrul clinicii DermaLife in decursul lui 2013?

Dermalife este o clinica ce ofera servicii complete in medicina estetica. Asa cum vedeta anului 2012 a fost tratamentul pentru cercane lansat in noiembrie la Cannes si introdus in Dermalife in momentul lansarii, in 2013 se pregateste lansarea unui nou acid hialuronic pentru buze cu durata mare de actiune (peste 2 ani).

In 2013 intentionam sa oferim servicii noi in sfera dermatologiei: un nou tratament laser adresat onicomicozelor (ciupercilor de unghii), care sunt, atat inestetice, cat si periculoase.

#tendinte medicina estetica 2013, #rejuvenare faciala Viviana Iordache, #tratamente Viviana Iordache, #interviu Viviana Iordache , #Frumusete