Terapia Vampir: Scapa rapid de ridurile fine!

Sambata, 23 Iunie 2012, ora 00:00
5219 citiri
Terapia Vampir: Scapa rapid de ridurile fine!

Terapia Vampir este cel mai rapid mod natural de tratament pentru ridurile fine si caderea parului, sustin specialistii esteticieni. Terapia functioneaza pe baza biostimularii celulelor tale prin injectarea injectarea unui ser obtinut din propriul sange, bogat in nutrienti.

Imediat dupa prelevare, sangele este centrifugat timp de cinci minute, apoi este extras serul din globulele rosii si tratat cu aminoacizi pentru un efect stimulant sporit. Serul este reinjectat in pielea fetei sau acolo unde este nevoie de tratament.

Asadar, daca vrei sa ai un aspect mai tanar, fara sa apelezi la injectarea cu substanta chimica sau artificiala, Terapia Vampir constituie o alternativa naturala de rejuvenare si lifting, ce ofera rezultate vizibile.

In urma acestui tratament vei observa reintinerirea tegumentului afectat de soare si varsta, atenuarea ridurilor din jurul ochilor si gurii (dificil de tratat prin terapiile de intinerire conventionale), o hidratare accentuata a pielii si cresterea elasticitatii sale, stergerea cicatricilor provocate de acnee, eliminarea vergeturilor, dar si prevenirea si tratarea caderii parului.

O sedinta costa 1505 lei, insa efectele sunt imediate si se consolideaza la o luna-doua distanta de la prima sesiune de tratament. Recomandat este sa apelezi la 3 sedinte, din trei in trei saptamani. Procedura poate fi repetata dupa un an, ne-a explicat Vanessa Dragan, oficial MikoMed, clinica specializata in astfel de tratament.

Cum reuseste serul extras din globulele rosii sa stearga cicatricile sau sa elimine vergeturile?

Plasma obtinuta contine nu mai putin de 60 de factori de crestere care stimuleaza refacerea tegumentului, cu rezultate spectaculoase, ne lamureste Vanessa Dragan.

Terapia nu presupune niciun risc, te asigura specialistul, intrucat toate detaliile sunt discutate in prealabil cu medicul.

"In plus, la clinica noastra, orice pacient beneficiaza de o schema diferita de tratament, in functie de nevoile sale reale: unora li se poate recomanda Terapia Vampir, altora tratamentul Intraceuticals, Teosyal Redensity sau multe altele", completeaza Vanessa Dragan.

Nu este o interventie dureroasa, te asigura expertul, dar poate fi o problema daca suferi de teama de ace.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#terapia vampir, #scapa riduri, #tratament cadere par , #Frumusete