TOP 5 greseli de infrumusetare care denota prostul gust

Sambata, 20 Aprilie 2013, ora 14:50
1762 citiri
TOP 5 greseli de infrumusetare care denota prostul gust

Femeile doresc sa aiba mereu un aspect ingrijit si recurg la metode de infrumusetare pe care le considera la indemana, fara a tine cont insa, in multe dintre cazuri, ca respectivele trucuri ar putea fi demodate sau total nepotrivite.

Un top al celor mai mari erori de infrumusetare care, in plus, sunt semne de prost gust, a fost facut de allure.com.

S-a observat astfel ca una dintre cele mai frecvente greseli este aceea a nepotrivirii nuantei fondului de ten cu nuanta pielii. Folosirea corecta a unui fond de ten presupune alegerea consistentei si a culorii potrivite a acestuia. Astfel, efectul dorit de perfectiune dispare in momentul in care nuanta pielii de pe gat si umeri este diferita de cea a tenului dupa utilizarea fondului de ten.

Femeile au mare grija de buzele lor, insa noile reguli de stil spun ca nu mai este nevoie se folositi un creion care sa le contureze, cu atat mai putin un creion-contur intr-o nuanta mai inchisa decat a buzelor sau a rujului. Daca simtiti ca nu se poate fara sa va creionati buzele, alegeti o nuanta potrivita a creionului.

A treia greseala semnalata de stilisti este manichiura neingrijita, cu lacul de urnghii sarit sau incorect aplicat. O tinuta ingrijita poate fi ruinata de niste maini care denota neglijenta. Aderarea la curentul hippie nu este o scuza in acest sens. Daca stiti ca oja nu va rezista pe unchii si nu aveti timp sa "reparati" o manichiura stricata, mai bine nu o folositi, spun specialistii.

Un alt semn al lipsei de stil este cel al unghiilor care, desi ingrijite, sunt prea lungi. Unghiile care pastreaza o lungime medie, sunt curate si date cu lac sunt foarte feminine. Insa, in momentul in care lungimea acestora va impiedica sa tastati si va dau aerul unei vrajitoare sau al unei pasari de prada, trebuie sa luati masuri si sa le scurtati.

Un ultim sfat dat de stilisti este pentru iubitoarele manichiurii si pedichiurii frantuzesti: daca odata era un "must", daca la balul de absolvire ati fost foarte apreciata datorita acestui tip de manichiura, renuntati la ea. Este demodata si va face sa pareti fara imaginatie si gust.

#reguli frumusete, #greseli infrumusetare, #reguli infrumusetare, #manichiura la moda , #Frumusete