Trei pasi de primavara pentru un ten luminos

Sambata, 08 Martie 2014, ora 00:00
2436 citiri
Trei pasi de primavara pentru un ten luminos

Primavara este recomandat sa acordam o atentie speciala tenului nostru. Pentru ca o piele frumoasa este o piele sanatoasa, este important sa utilizam substante nutritive, revitalizante si regenerante, serumuri si tratamente care sa ii redea luminozitatea si hidratarea.

Pregateste-ti tenul de venirea primaverii urmand cativa pasi simpli: ofera-i o infuzie consistenta de vitamina C, cateva cure cu serumuri anit-aging si, nu in ultimul rand, nu renunta la masajele faciale.

Tratamente cu vitamina C

Vitamina C ajuta la netezirea pielii, lupta impotriva ridurilor eliminand radicalii liberi care declanseaza ridarea si este un bun protector impotriva razelor UV.

Cauta produsele care contin o concentratie de vitamina C de 10%. Ele imbunatatesc tonusul si readuc stralucirea pielii. Vitamina E lucreaza in sinergie cu vitamina C, pentru o actiune anti-imbatranire. Tenul este radiant si luminos, pielea este mai fina si mai elastica.

Capsulele Pure Vitamine de la Auriege, spre exemplu, contin suficienta vitamina C pentru nevoia tenului tau.

Cure cu serumuri

Serumurile sunt foarte apreciate pentru efectele lor benefice asupra tenului. Acestea au in compozitie mai putini agenti de ingrosare si lubrifiere decat alte produse de ingrijire.

Cele mai multe, fiind pe baza de apa, permit eliminarea uleiurilor pentru ca tenul sa fie catifelat. Serumurile contin doze mari de ingrediente anti-imbatranire, precum antioxidanti si peptide care dau stralucire pielii.

Din cauza procesului de diviziune tot mai lenta a celulelor odata cu varsta, pielea capata un aspect tern.

Serumul "Energie Cellulaire", spre exemplu, determina un proces mai rapid de diviziune a celulei, avand efect de intinerire si luminozitate a fetei.

Masajele faciale

Masajele faciale sunt cunoscute pentru imbunatatirea circulatiei, esentiala pentru elasticitatea tenului.

Pentru ca tensiunile acumulate au ca efect aparitia ridurilor, este important ca masajul facial sa fie inclus in tabieturile noastre pentru mentinerea sanatatii tenului.

El oxigeneaza celulele pielii, stimuleaza fibrele de colagen si elastina, relaxeaza muschii si are efect detoxifiant asupra tenului.

Iata cativa pasi pe care ii poti urma acasa:

Alege un ulei de masaj potrivit pentru tipul de ten;

Maseaza cu miscari circulare zona din jurul ochilor, dinspre interior spre exterior;

Continua cu miscari de netezire in zona obrajilor;

Tine pentru cateva secunde apasata zona dintre sprancene, pentru normalizarea circulatiei sanguine.

Se recomanda efectuarea masajelor faciale cu regularitate. In plus, prin acestea nu obtinem doar efecte de revitalizare a pielii, ci si momente de relaxare pentru noi.

Monica Marcoianu,

Expert in frumusete

DermaGen Concept

#ten luminos primavara, #ingrijire ten, #produse ingrijire ten , #Frumusete