Vrei sa arati impecabil de Sarbatori?

Marti, 25 Decembrie 2012, ora 00:00
2861 citiri
Vrei sa arati impecabil de Sarbatori?
Foto: beautyspot.semichem.co.uk

Vei arata bine de Sarbatori daca iti vei acorda cateva momente de relaxare, prin masaj sau sport, dar si cel putin o sedinta de cosmetica. Daca ai avut grija de tine pentru a arata bine de Craciun, nu pierde timpul si pregateste-te deja si pentru petrecerea de Revelion.

Aloca-ti timp pentru sanatatea corpului tau si el te va rasplati printr-un tonus bun, o postura mai ferma si un aspect carismatic, spune Mirela Paduraru, trainer cosmetica si machiaj profesional.

In ceea ce priveste machiajul si cosmeticele: iti place rosul pentru unghii? Indrazneste, te sfatuieste specialistul, pentru ca este varianta ideala pentru aceste sarbatori.

Pregateste-ti tenul cu minim doua saptamani inainte de eveniment

Pentru un aspect impecabil se impune sa avem o piele ingrijita. Chiar daca iti ingrijesti pielea zilnic, programeaza-ti la o cosmeticiana buna un tratament de curatare a tenului, urmat la scurt timp de un tratament de hidratare, revitalizare, masaj facial cu produse non grase.

Frecventa ideala in cazul domnilor este: pana in 35 de ani tratament cosmetic lunar, dupa 35 de ani tratament cosmetic la fiecare doua saptamani.

Pentru barbatii peste 45 de ani si pentru doamne, este ideal sa se combine tratamentul cosmetic lunar cu masaje faciale antistres saptamanale, ce pot fi completate de aplicarea unei masti adecvate tenului si de o masca speciala pentru ochi.

Programeaza-ti din timp vizita la medicul stomatolog

Poate fi o vizita de rutina pentru un periaj de intretinere, detartraj sau de albire a dintilor, ca dantura ta sa arate senzational.

Cu aceasta ocazie, medicul tau stomatolog va verifica si daca exista potentiale probleme, ce ar putea sa te afecteze de sarbatori sau pe termen lung.

Alege-ti tunsoarea potrivita cu cel putin o saptamana inainte

Daca doresti sa experimentezi ceva nou, este bine sa faci acest lucru cu cel putin o saptamana inainte de eveniment, pentru a preveni o eventuala surpriza neplacuta. In plus, deja te vei obisnui si simti confortabil cu noul look.

In cazul doamnelor, astfel vor fi posibile si micile imbunatatiri cum ar fi: extra suvite, o noua varianta a coafurii, un tratament de reparare a parului sau intensificare a culorii.

Verifica forma sprancenelor tale

Apeleaza la un visagist, makeup artist sau cosmeticiana cu experienta si verifica daca sprancenele tale sunt adecvate fizionomiei sau necesita imbunatatiri.

Ca reguli generale, pentru barbati se poarta sprancenele tunse rezonabil si pensate foarte putin, dupa tehnica "un fir da, doua nu", iar pentru doamne sprancenele cu aspect sanatos, fara unghiuri ascutite sau rotunjimi exagerate.

O crema speciala pentru gene si sprancene, care sa ajute la reconstruirea formei, aplicata zilnic dimineata si seara, poate imbunatati considerabil aspectul sprancenelor.

Acorda atentie manichiurii si pedichiurii

Nu se mai poarta manichiura pentru barbati, cu lac transparent. Inlocuiti-o cu o manichiura japoneza, unde cuticulele nu se taie, se dizolva cu o solutie speciala si se imping cu un betisor de lemn, iar unghiei i se da un luciu deosebit cu un buffer special, fara sa mai necesite aplicarea lacului.

Pentru femeile de afaceri se recomanda renuntarea la unghiile false cu sclipici si modele evidente, cu flori tridimensionale sau culori tipatoare.

Puteti opta pentru o manichiura french cu gel permanent, o manichiura cu oja permanenta intr-o culoare frumoasa, potrivita evenimentului la care participati.

Va place rosul? Indrazniti, este varianta ideala pentru aceste sarbatori.

Pedichiura trebuie sa constituie un obicei de ingrijire lunara pentru oamenii de afaceri.

Optati pentru un bun specialist in domeniu si uitati de unghii taiate asimetric, colturi incarnate, piele ingrosata si bataturi care sa va supere in timpul sedintelor sau intalnirilor de afaceri.

Alegeti-va cu minim putin o saptamana inainte vestimentatia

Pentru a scapa de stres, stabiliti din timp tinuta vestimentara si accesoriile pentru eveniment.

Este bine totusi sa mai faceti o proba, cu o saptamana inaintea evenimentului, pentru a preveni surprizele neplacute cauzate de o eventuala fluctuatie de greutate.

Daca hainele sunt stramte, nu va chinuiti corpul cu diete severe si ore intregi de exercitii incrancenate la sala.

Pur si simplu, cumparati-va altele care va plac si de anul viitor puneti pe agenda de sarcini saptamanale monitorizarea regulata a greutatii si a dimensiunilor.

Scapa de incordare si stres

Aratam impecabil atat din punct de vedere estetic cat si vestimentar, dar ceva in fizionomia noastra ne face sa parem ca si cum ne-am pregati de razboi.

Stresul, incordarea, presiunile din mediul de afaceri isi pot pune amprenta pe fizionomie iar carisma personala poate avea de suferit.

Descopera variantele optime prin care poti scapa de stres si energia negativa: prin sport sau prin relaxare. Sau ambele, de ce nu?...

Aloca-ti timp pentru sanatatea corpului tau si el te va rasplati printr-un tonus bun, o postura mai ferma si un aspect carismatic.

Va doresc tuturor "Sarbatori fericite!", un 2013 cu afaceri prospere si multe reusite pe toate planurile!

Cu drag,

Mirela Paduraru

#look impecabil Sarbatori, #cum sa arati bine Sarbatori, #cum te aranjezi Craciun, #cum te aranjezi Revelion , #Frumusete