Vrei un ten senzational? Experimenteaza ceva nou de Paste

Miercuri, 01 Mai 2013, ora 00:00
2631 citiri
Vrei un ten senzational? Experimenteaza ceva nou de Paste

Programul de urgenta care poate da tenului tau o stralucire si o vitalitate aparte este mai simplu decat crezi. Trebuie doar sa-l treci pe lista de prioritati si obiective de indeplinit. Propune-ti ca experiment sa urmezi o saptamana sfaturile de mai jos si apoi evalueaza starea tenului tau.

Dupa principiul "maxim de eficienta, cu minim de cheltuieli" este necesar sa actionam pe doua cai: intern si extern.

Hidrateaza-te suficient. Conteaza cata apa bem, dar conteaza si cum o consumam. Propune-ti ca din ora in ora sa bei un pahar mare de apa plata. Pentru o buna hidratare, apa trebuie bauta incet si constant. Consumul de apa trebuie sa scada seara, inainte de culcare.

Vitaminizeaza-te cu sucuri proaspete de fructe si legume. Ai o secretara sau o colega pasionata de subiect? Cumpara un storcator de fructe si legume pentru birou. Va fi fericita sa descopere ca sanatatea este si pe lista ta de prioritati. Cu siguranta te va ajuta sa prepari sucuri si fresh-uri delicioase, care vor aduce un plus de sanatate corpului tau si multa vitalitate tenului.

Tine "post" de cafea, cola, energizante, bauturi alcoolice si bauturi carbogazoase.

Inlocuieste-le cu sucurile de fructe si legume.

Odihneste-te opt ore pe noapte incepand cu ora 22. Ai proiecte care nu te lasa sa dormi?...

Pune sub perna o batista pe care ai picurat putin ulei esential de lavanda, 100% natural.

Vorbeste la telefonul mobil pe "speaker" sau folosind castile. Experimentele si studiile efectuate au tras semnale de alarma in acest sens.

Programul de urgenta pentru ten: 3 tratamente cosmetice

Este de preferat sa mergi la o cosmeticiana buna si informata pentru o cura soc de trei tratamente cosmetice profesionale, la doua zile distanta unul de altul.

Primul tratamen are ca obiectiv eliminarea stratului de celule moarte si curatarea tenului de puncte negre. Substantele folosite pot contine apa termala, vitamine, minerale dar si extracte de plante cu efect calmant, regenerant, cicatrizant. Manevrele de masaj vor fi foarte blande, mai mult de netezire.

Al doilea tratament este stabilit de cosmeticiana, in functie de dorintele tale. Vitalitate, fermitate, luminozitate, relaxare? Toate se pot obtine intr-un singur tratament. Doresti eliminarea petelor? Subiectul acesta trebuie discutat din nou la toamna, intrucat vara sunt multiple contraindicatii.

Al treilea tratament poate fi ceva exclusivist, de exemplu Intraceuticals - Tratamentul vedeta al starurilor de la Hollywood. Faptul ca este folosit de Madonna, Eva Longoria sau Naomi Campbell nu te impresioneaza? Atunci sa discutam principiul.

Intr-o sedinta de 40-50 minute pielea ta va primi cu ajutorul oxigenului hiperbaric (la presiune mai mare de 1 bar) un adevarat cocktail de vitamine, antioxidanti si acid hialuronic. Pielea va fi vizibil mai hidratata, luminoasa si plina de vitalitate, dar efectul maxim il vei vedea in ziua urmatoare.

Daca ti-a placut acest program, este o idee buna sa-l repeti si cu alte ocazii, sau chiar sa folosesti anumite parti din el pentru un nou stil de viata. Unul sanatos.

Iti doresc cu drag "Sarbatori Fericite!" , frumoase, luminoase si incarcate de energie pozitiva.

Mirela Paduraru

Consilier in estetica / Trainer Cosmetica & Machiaj Profesional

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ten frumos Paste, #dieta Paste, #Mirela Paduraru frumusete , #Frumusete