Zambeste cu incredere: Cum poti avea o dantura perfecta pe loc?

Sambata, 09 Iunie 2012, ora 00:00
4399 citiri
Zambeste cu incredere: Cum poti avea o dantura perfecta pe loc?

Albirea dentara se poate realiza si "de urgenta", in aproximativ o ora, in cazul in care ai nevoie de un zambet perfect si de mai multa incredere in tine chiar maine, la marele eveniment.

In lumea afacerilor si nu numai, zambetul a devenit esential in relatia dintre partenerii de business: un zambet lejer si larg iti poate determina rezultatul negocierii sau evolutia parteneriatului.

Asadar, daca ai fost luat pe nepregatite de un eveniment important, Business24 iti prezinta "solutia salvatoare": albirea dentara in cel mult o ora si jumatate.

Desigur, nu poti avea incredere in orice tehnica, insa specialistii in tehnologie dentara sustin ca sistemul Zoom Advanced Power este numarul unu in lume.

In plus, functioneaza foarte simplu: gelul de albire este aplicat pe dinti, iar lumina speciala este asezata deasupra lor pentru a activa si a spori intensitatea albirii.

O sedinta de albire presupune trei sesiuni a cate 15 minute, insa specialistii iti recomanda sa mai mergi si a doua, dar si a treia oara la tratament, pentru rezultate de durata.

"Kitul de albire cu lampa Zoom este o metoda eficienta, rapida si sigura de albire a danturii, fara riscuri de efecte adverse. Spre deosebire de alte kituri existente pe piata care pot da senzatii neplacute de usturime, dureri sau sensibilitate, in cazul acesta riscurile sunt minime.

Sunt foarte rare cazurile in care poate aparea o usoara sensibilitate timp de o zi, insa acest lucru nu s-a intamplat, pana in acest moment cel putin, la pacientii care au ales serviciile clinicii noastre", sustine Vanessa Draga, reprezentant Miko Dental, clinica specializata in atfel de servicii.

Aceasta recunoaste ca albirea danturii difera in intensitate de la persoana la persoana, insa rezultatele sunt "vizibile si extrem de satisfacatoare in toate cazurile".

Daca alegi o astfel de albire, trebuie sa stii ca nu e indicat sa consumi cafea, cicolata sau vin rosu a doua zi, ca si in cazul oricarui alt tip de albire dentara.

Cea mai importanta diferenta, insa, intre albirea cu lampa Zoom Advanced Power si restul tehnicilor este rapiditatea cu care vezi efectele, subliniaza reprezentantul Miko Dental.

#albire dentara, #albire dinti rapida, #albire lampa Zoom , #Frumusete