Zambet impecabil, fara sacrificii: Micul tau secret in negocieri

Sambata, 08 Septembrie 2012, ora 00:00
4344 citiri
Zambet impecabil, fara sacrificii: Micul tau secret in negocieri

Fatetele dentare pot inlocui implantul si albirea dentara, solutiile la care te gandeai pentru a dobandi zambetul perfect ce inlesneste orice negociere. Business24 iti recomanda fatetele ce nu implica slefuirea dintilor, care se aplica intr-o singura sedinta si care, implicit, pot fi indepartate oricand.

Fatetele ceramice dentare ce se aplica fara slefuirea dintelui si fara sa genereze durere ar putea fi calea cea mai usoara catre un zambet perfect, garantat pe viata. Daca apelezi la aceasta metoda, scapi de grija imperfectiunilor dentare fara a afecta aspectul natural al dintilor, sustin specialistii.

Aceste fatete, insa, sunt recomandate doar in cazul in care dantura ta prezinta spatii inestetice, inghesuiri dentare minore si medii sau dinti cu forme sau dimensiuni inestetice. Alte situatii in care medicii te sfatuiesc sa apelezi la aceste fatete, sunt acelea in care dantura are o culoare si textura neomogena, sau in cazul in care dintii au suferit diferite traumatisme.

Ele nu se recomanda in situatiile in care exista probleme majore de aliniere a dintilor. Cel mai potrivit pentru aceasta situatie este tratamentul ortodontic, spun medicii specialisti.

Dr. Ionela Dumitru, medic dentist specialist estetica dentara in cadrul Dent Estet, iti recomanda fatetele Lumineers, singurele fatete dentare din lume care nu necesita slefuirea dintelui si care sunt garantate pe viata.

"Aceste fatete nu necesita pregatirea prealabila a dintilor, prin urmare nu sunt necesare nici fatetele provizorii, astfel ca intregul proces nu dureaza decat cateva ore. Motivul pentru care dintele nu necesita slefuirea prealabila este acela ca fatetele sunt la fel de subtiri ca lentilele de contact, ceea ce permite aplicarea lor fara a afecta aspectul natural al dintelui.

Poti renunta oricand la fatete, fara probleme

Un alt avantaj care deriva de aici este posibilitatea renuntarii la fatete oricand doreste pacientul, integritatea dintelui nefiind deloc afectata. Nu in ultimul rand, aplicarea fatetelor Lumineers este complet nedureroasa, motiv pentru care nu necesita anestezie. De asemenea, nu genereaza sensibilitate dentara, din acelasi motiv ca nu se intervine la nivelul dintelui si pot fi aplicate peste coroanele sau puntile ceramice vechi", a declarat aceasta, pentru Business24.

Pentru fatetarea dintilor cu acest tip de fatete sunt necesare doua sedinte. Intr-o prima sedinta medicul dentist afla exact ce iti doresti si stabileste impreuna cu tine rezultatul final. Tot atunci se ia amprenta dintilor prin realizarea unui mulaj.

In a doua sedinta se aplica aceste fatete Lumineers.

"Perioada dintre cele doua sedinte poate fi cuprinsa intre doua pana la patru saptamani, necesare trimiterii amprentei la un laborator specializat din SUA si realizarii acestora. Intregul proces de amprentare si cimentare nu dureaza insa decat cateva ore, in functie de numarul de fatete aplicate. Certificatul de garantie este dat de laboratorul din Santa Clara, California", sustine Dr. Ionela Dumitru.

Garantie pe viata, daca mergi la control de doua ori pe an

Daca alegi aceste fatete entare, vei beneficia de garantie pe viata, singura conditie fiind aceea de a face vizite regulate la stomatolog, o data la sase luni.

"Nerespectarea acestei conditii atrage dupa sine pierderea garantiei. Pacientul va consuma alimentele preferate si isi va continua obiceiurile ca si inainte, insa cu evitarea alimentelor dure precum alune sau fistic in coaja, de exemplu, care pot afecta atat smaltul dintilor la orice pacient, cat si integritatea fatetelor dentare. Daca pacientul respecta consultatiile regulate si suporta un incident, acestea se inlocuiesc in baza garantiei", spune medicul DentEstet.

#zambet perfect, #fatete dentare Lumineers, #zambet Beverly Hills, #albire dentara, #implant dentar, #dinti frumosi , #Frumusete