Horoscop de afaceri 2016

Sambata, 23 Ianuarie 2016, ora 00:00
3478 citiri
Horoscop de afaceri 2016
Foto: Ziare.com

Berbec

Perspectivele de afaceri sunt incurajatoare pentru primele luni din an. Iei in serios provocarile pe care ti le fac oamenii care au incredere in tine si stiu ca poti mult mai mult decat ai aratat pana acum. Lucrurile vor fi si mai bune in luna iulie, cand aduci in echipa ta un om cu o strategie diferita, dar care se va dovedi a fi cea mai buna. Conditiile meteorologice le vor crea unele probleme celor care activeaza in domenii dependente meteo, precum agricultura, turism sau transporturi, dar nu va fi ceva de nereparat.

Taur

Urmeaza multe incercari pentru cei care se decid sa deschida o afacere sau sa schimbe domeniul de activitate. 2016 este un an bun pentru antreprenorii care se ocupa de sisteme de supraveghere si securitate. Persoanele care au afaceri in domeniul agro trebuie sa fie atente la detalii si tendintele pietei, pentru ca pot rata unele investitii foarte bune. Se anunta un an bun pentru cei care activeaza pe piata imobiliara, sfarsitul lunii iunie fiind un moment ideal pentru noi proiecte.

Gemeni

Interesul pentru partea de afaceri o sa creasca undeva la sfarsitul lunii ianuarie si imediat dupa. Va fi nevoie de un plan bine pus la punct si pentru acest lucru va fi nevoie de discutii cu experti in domeniul tau de activitate. Chiar daca ai impresia ca este cam mare investitia de acum, o sa observi rezultate pe care nu le-ai fi obtinut daca nu ai fi facut acest lucru. In luna aprilie vin o multime de oferte, fiind o perioada profitabila pentru toti gemenii.

Rac

Inainte sa te extinzi in afaceri trebuie sa iti faci un plan de rezerva. Altfel, vei fi nevoit sa faci cativa pasi inapoi si nu ar fi indicat. Soarele si Pluto se vor ocupa de oferirea unor oportunitati unice pe care nu trebuie sa le ratezi. La mijlocul lui februarie se va intampla asta, asa ca fii cu ochii in patru. Marte va juca un rol important pentru zodia ta in ce priveste cariera si a schimbarilor de locatie in privinta slujbei.

Leu

Anul 2016 vine cu forte proaspete in privinta planurilor de afaceri, mai ales daca este vorba despre ceva nou. Cu toate acestea, nu trebuie sa te astepti la multe reusite din prima clipa, ci sa ai rabdare. In primul trimestru al anului o sa faci o revizuire a planului de afaceri si o sa repari blocajele existente, iar apoi totul va intra pe o linie dreapta, cea pe care o astepti si la care sperai.

Fecioara

In acest an sunt perspective de crestere in privinta afacerilor fecioarelor. Cu toate acestea, trebuie sa iti adaptezi planurile la tendinte si sa nu ceri prea multe din prima. Rabdarea este cuvantul de aur, dar si munca. Se anunta castiguri bune dupa 26 ianuarie pana la mijlocul lui februarie si apoi va fi o pauza pana undeva in vara. In aprilie si mai iti vei duce la indeplinire toate planurile. Inspre toamna, lucrurile vor sta mult mai bune din punct de vedere financiar.

Balanta

2016 va fi un an cu de toate pentru tine. Iti vor reusi planurile, dar va fi nevoie de mai mult efort, mai ales daca este un domeniu in care nu ai activat pana acum. Va fi bine sa ai in orice moment in plan de rezerva pe care sa il activezi in cazul in care lucrurile nu decurg asa cum vrei. Miscarile planetelor sustin demersurile indraznete, mai ales din aprilie pana la jumatatea lunii august.

Scorpion

Perspectivele de afaceri sunt incurajatoare pentru cea mai mare parte a anului. Vor fi si momente in care trebuie sa incetinesti ritmul de munca si sa faci un bilant, dar rezultatul te va motiva sa continui pe acelasi drum. Intre 21 martie si 21 mai va fi perioada strategiilor de crestere a afacerii si apoi va trebui sa le pui in practica. Intri intr-o faza favorabila incepand cu 7 octombrie. Fii atent la colaboratorii noi pe care ii intalnesti, deoarece trebuie sa indepartezi pionii slabi.

Sagetator

Atentia si determinarea care te caracterizeaza vor determina o crestere in afacerile tale, chiar daca ai pasit pe un taram nou. Dupa 25 ianuarie si pana la sfarsitul lui martie adaugi valoare proiectelor tale cooptand in echipa un om foarte bun in domeniu. Te lupti mult sa il convingi sa ti se alature. Evita angajamentele mari pe care nu esti sigur ca le poti duce la bun sfarsit. Mai bine pasi mici, dar buni.

Capricorn

Discutiile purtate la inceputul anului iti stimuleaza simtul antreprenorial si te conving sa iti incerci norocul in privinta unei afaceri la care te gandeai de mai multa vreme. Un contract semnat in prima parte a anului va intari aceasta convingere. Venus te va ajuta sa ajungi intr-un punct ravnit si sa iti cresti veniturile. In ultimul trimestru al anului o sa aduni roadele muncii tale si o sa fii incantat de rezultat.

Varsator

In prima parte a anului 2016 iti consolidezi pozitia pe care ai dobandit-o cu multa munca, dar faci si eforturi si demersuri pentru a inainta cu succesul tau. Casa afacerilor intra atent sub lupa astrelor, care te vor supune unor provocari. Trebuie sa fii matur si responsabil si sa nu te grabesti in niciun moment. Lucrurile vor evolua mult mai usor dupa sfarsitul lui iunie. In ultimul trimestru al anului vei obtine o crestere incurajatoare.

Pesti

Conjuctura astrala te va supune unor provocari in prima parte a anului si te va solicita la un nivel foarte inalt. Important este sa ramai ferm pe pozitie si sa nu te retragi la primul "nu" primit de la colaboratori sau parteneri de afaceri. Dupa luna mai vor ajunge la tine cateva oferte excelente si vei implementa un plan care te va aduce mai aproape de cel mai important obiectiv al lui 2016. Concentreaza-te pe o abordare mai prietenoasa si explica planurile pe intelesul tuturor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Horoscop de afaceri 2016, #Horoscop de afaceri, #horoscop 2016 , #Horoscop cariera