Cel mai incapator geamantan pentru calatorii de afaceri

Sambata, 16 Iunie 2012, ora 00:00
3831 citiri
Cel mai incapator geamantan pentru calatorii de afaceri

Deplasarile in interes de afaceri sunt mult mai usoare acum, cand ai la dispozitie geamantane multifunctionale si care te ajuta sa iti pastrezi lucrurile in ordine. Tumi Bedford Ebury Wardrobe trunk este optiunea perfecta: are trei sertare incapatoare si un spatiu in care iti poti atarna linistit costumul.

Bagajul este invelit complet in piele rezistenta la zgarieturi, are trei sertare spatioase si spatiu in care poti atarna costumul pe umeras si vine in trei culori, dupa preferintele tale: gri, bej sau negru.

Bedford Ebury Wardrobe trunk este produsul de top in materie de geamantane de vacanta de la Tumi, realizat din piele de cea mai buna calitate, cu preturi care pornesc de la 6.500 de lire sterline si ajung pana la 7.545 de lire sterline, potrivit How to spend it.

Reprezentantii Tumi au refuzat sa dea declaratii in legatura cu preturile produselor si te sfatuiesc sa viztezi unul din magazinele lor din Londra, Paris sau Neuenrade (Germania), atunci cand ai ocazia, pentru a cumpara acest produs care nu poate fi comandat de pe site-ul oficial Tumi.

Geamantanul are o inaltime 95 de centimetri, este lat de 54,5 centimetri si este adanc de 29 de centimetri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#geamantan calatorii afaceri, #geamantan costum, #cel mai incapator geamantan , #Munca la birou