Accesorii elegante, zi de zi. Stii ce sa alegi?

Sambata, 15 Septembrie 2012, ora 00:00
4633 citiri
Accesorii elegante, zi de zi. Stii ce sa alegi?

Montegrappa aduce in Romania Colectia NeroUno Lifestyle, o colectie de ceasuri, stilouri si butoni, perfecta pentru tinutele tale de zi cu zi. Realizate din aur roz, cu pietre Onyx sau piele de cea mai inalta calitate, aceste accesorii iti sunt acum la indemana, chiar in Bucuresti.

Stilourile Montegrappa, spre exemplu, au fost mereu prima alegere a marilor lideri ai lumii, a artistilor, atletilor si intelectualilor. Printre ei se numara si Paulo Coelho, Printul Charles, Papa Ioan Paul al Doilea, Papa Benedict XVI, Antonio Banderas sau Al Pacino.

Fie ca iti alegi o singura piesa din colectie pentru tine, sau vrei sa faci un cadou cu adevarat valoros, colectia NeroUno Lifestyle iti pune la dispozitie o serie de accesorii ce exceleaza la capitolul calitate, design si stil.

Colectia invoca liniile clasice ale disciplinelor post-Bauhaus, fiecare piesa din colectie purtand elementele principale de identificare ale brandului Montegrappa.

Daca ti-am starnit curiozitatea, trebuie sa stii ca vei gasi aceasta colectie in primul butic monobrand Montegrappa care se va deschide in prima saptamana a lunii octombrie in Bucuresti, in cadrul galeriei comerciale The Grand Avenue la JW Marriott Hotel.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#accesorii elegante barbati, #colectii Montegrappa, #butic Montegrappa Bucuresti, #accesorii barbati aur roz , #Omul de afaceri