Ai ochii obositi? Nu lasa cearcanele sa iti strice imaginea

Sambata, 01 Septembrie 2012, ora 00:00
3464 citiri
Ai ochii obositi? Nu lasa cearcanele sa iti strice imaginea

Pielea din jurul ochilor este foarte subtire si, in mod sigur, cea mai fragila zona de pe fata. Stresul zilnic, dar si noptile in care muncesti pana tarziu si nu reusesti sa adormi din cauza gandurilor, nu fac decat sa lase urme asupra ochilor.

Mai mult, ochiul reactioneaza foarte rapid la oboseala, iar efectele se vad pe piele sub forma de cearcane sau pungi sub ochi. Prin urmare, conturul ochilor are nevoie de un tratament meticulos, timpuriu si continuu.

Business24 iti recomanda in acest weekend Bio-Optic, un tratament alcatuit din masaje si solutii speciale care te ajuta sa scapi de pungile de grasime, iti ilumineaza cearcanele si iti va netezi liniile din coltul ochilor.

De asemenea, in cazul in care ai probleme cu pielea "lasata" din acea zona, tratamentul este eficient, intrucat stimuleaza sinteza colagenului cu "117% in maxim sase luni", sustin reprezentantii Miko Beauty, clinica specializata in astfel de tratamente.

Vei avea surprize si in ceea ce priveste ridurile, care se reduc cu pana la 68%, adauga acestia. In plus, cearcanele vor fi mai putin vizibile cu pana la 19% in tot acest timp.

Cum decurge tratamentul Bio Optic?

Ca orice tratament facial, el incepe cu o sesiune de demachiere. El este urmat de un masaj cu fluid de reparare, dupa care specialistul iti va aplica niste plasturi speciali, ce poarta numele tratamentului.

In continuare, sunt aplicati niste buretei imbibati cu Bio Optic Soothing Lotion si vei beneficia de un masaj lejer.

"Spre sfarsit, aplicam solutia Bio Optic "Micro-Collagen" Lifting in jurul ochilor. Tratamentul se incheie cu un masaj cu presiune in zona ochilor", explica specialistii.

Aceasta solutie-"minune" este alcatuita din micro-fragmente de colagen, ce sunt absorbite in piele si sunt sintetizate mai departe. Ea reactiveaza, de asemenea, sinteza proteinelor si a polizaharidelor din piele.

Nu in ultimul rand, solutia Bio Optic "Micro-Collagen" Lifting are in compozitia sa o proteina bogata in albumina si globulina, dar si un numar mare de aminoacizi necesari organismului tau.

#tratamente cearcane, #tratamente ochi obositi, #tratament ochi , #Omul de afaceri