Alege cel mai confortabil scaun pentru biroul tau

Sambata, 18 August 2012, ora 00:00
11089 citiri
Alege cel mai confortabil scaun pentru biroul tau

Un scaun ergonomic poate face ziua mai usoara, tocmai de aceea nu poti sa faci rabat de la calitate cand faci alegeri pentru biroul tau. Colectia Conran Classic iti aduce cateva variante impresionante, atat la nivel estetic, cat si la nivel senzorial.

De la scaunul care imita "fotoliul de zapada", pana la scaune din piele, care se adapteaza pozitiei tale, Business24 iti prezinta cateva variante, demne de luat in seama.

Karuselli Chair

Pret: 4.295 de lire sterline

Karuselli Chair este rezultatul timpului petrecut de designerul Yrjo Kukkapuro impreuna cu fiica sa, jucandu-se in zapada. Fotoliile de zapada i s-au parut atat de confortabile, incat a decis sa faca un astfel de scaun in atelierul sau, din materiale "reale".

Acest scaun, al carui concept a fost creat in 1964, este simplu, elegant si deosebit de confortabil, avand gravat pe interior "Avarte. Made in Finland, designed by Yrjo Kukkapuro".

Eames Lounge Chair and Ottoman Black

Pret: 5.066 de lire sterline

Scaunul a fost creat in 1956 pentru producatorul de film de la Hollywood, Billy Wilder, si se afla in continua productie pana in ziua de azi.

Acest scaun este mai mult decat confortabil, are perne imbracate in piele, cadru din lemn de cires si suport de aluminiu. Partea care sprijina spatele si capul este flexibila, astfel incat sa se plieze dupa pozitia ta pe scaun.

Eames Lounge Chair and Ottoman White

Pret: 5.893 de lire sterline

Acelasi scaun este disponibil si cu piele de culoare alba, pentru un efect suplimentar la nivel vizual.

Designerul Charles Eames spunea ca scopul sau in creatia acestui scaun era acela de a gasi "un refugiu special de la constrangerile vietii moderne".

Modelele fac parte din colectia Conran Classic, si le vei gasi in magazinele The Conran Shop din Chelsea sau Marylebone, Marea Britanie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#scaun confortabil, #scaun ergonomic, #scaun birou , #Omul de afaceri