Alege sa zbori intr-un mini-apartament de lux

Sambata, 17 Mai 2014, ora 00:00
2378 citiri
Alege sa zbori intr-un mini-apartament de lux

Calatoriile tale cu escala la Paris sau Amsterdam vor fi mai placute incepand din septembrie, de cand ai la dispozitie, in anumite avioane, propria cabina "mini-apartament" de lux, cu mai mult spatiu si, desigur, un confort considerabil sporit.

Air France a anuntat, saptamana aceasta, lansarea noilor cabine "La Premiere", cea mai exclusivista clasa de calatorie a companiei.

"19 aeronave Boeing 777-300 vor fi echipate cu 76 de mini-apartamente la Premiere incepand cu luna septembrie a acestui an", se arata in comunicatul Air France KLM remis Business24.

Mai mult confort si intimitate

Apartamentele din cabinele La Premiere au scaune complet rabatabile, care se transforma in paturi cu o lungime de peste 2 metri, iar cotierele sunt retractabile, oferind un spatiu de 77 cm latime.

De asemenea, vei avea la dispozitie propriul ecran touch-screen HD de 61 de centimetri, iar spatiul cabinei este usor ajustabil, putand fi folosit ca dormitor dar si ca mini-lounge, restaurant sau zona de lucru.

Daca nu imparti cabina cu un cunoscut si iti doresti intimitate maxima, tot ce trebuie sa faci este sa tragi draperiile, realizand, astfel, un spatiu privat de trei metri patrati.

Eleganta franceza

Alegerea texturilor si a materialelor din noua cabina La Premiere s-a facut in concordanta cu stilul francez si cu dorinta companiei de a oferi un confort absolut, sustin oficialii companiei.

"Noul apartament din cabina La Premiere este unul dintre produsele care exprima cel mai bine angajamentul nostru de a oferi servicii excelente si o experienta frantuzeasca de neuitat. Exprima ambitia noastra globala de a ne repozitiona in fata pasagerilor nostri", a declarat Frederic Gagey, Chairman and CEO of Air France, in comunicatul de presa.

Schimbarea face parte dintr-un program numi "Best & Beyond", prin care compania isi propune, pana la finalul anului 2014, investitii de 500 de milioane de euro in schimbarea scaunelor de pe cele patru clase de confort: Economy, Premium Economy, Business si La Premiere si in imbunatatirea serviciilor la bord si la sol.

#zbor mini apartament lux, #cabine lux Air Flance, #lux KLM, #cabine La Premiere , #Omul de afaceri