Andy Szekely: Tu ce sistem de gestionare a banilor aplici?

Sambata, 25 Ianuarie 2014, ora 00:00
2380 citiri
Andy Szekely: Tu ce sistem de gestionare a banilor aplici?
Foto: ziaruldeiasi.ro

Un sistem de gestionare a banilor iti va usura accesul spre prosperitate, pentru ca "a avea bani" si "a atinge prosperitatea" sunt doua concepte total diferite spune Andy Szekely, antreprenor, autor si speaker profesionist in educatia oamenilor maturi.

"Cel mai simplu mecanism este sa imparti banii in trei categorii: de consum, de circulatie si de crestere si sa creezi conturi pentru fiecare functie", explica acesta.

"Convingerile nefericite pe care le-am preluat din familie si societate ne blocheaza prosperitatea. Din fericire, ele se pot schimba destul de usor prin mecanisme psihologice si emotionale", mai spune antreprenorul.

Business24 iti propune sistemul dezvoltat de acest expert de gestionare a banilor, sistem care "garanteaza stingerea datoriilor", iti asigura "independenta financiara" si iti permite "aprofundarea sistemului de imbogatire pe care il practica cei mai prosperi oameni din lume".

"Cred ca sunt trei zone fierbinti in viata fiecarui om, zone in care sistemul de convingeri si valori personale trebuie revizuit pentru a permite o viata eficienta: Sanatatea, relatiile si banii.

Dintre acestea, pentru manageri, antreprenori si liber profesionisti, finantele reprezinta o preocupare omniprezenta, asa ca am ales sa oferim un sistem de functionare eficienta a banilor in viata fiecarui om", declara Andy Szekely pentru Business24.

Stii sa faci diferenta intre bani si prosperitate?

"Diferenta dintre bani si prosperitate e uriasa", explica acesta, "pentru ca banii sunt un mijloc, iar prosperitatea o stare dorita".

Cand confunzi cele doua concepte, apare "durerea", sustine expertul, intrucat ai impresia ca daca nu ai bani, nu poti fi prosper. "In realitate, prosperitatea este o atitudine ce rezulta dintr-un sistem de valori si convingeri bine pus la punct si revizuit periodic", completeaza acesta.

Money Mastery Bootcamp - sistemul de gestionare a banilor care garanteaza stingerea datoriilor si independenta financiara

Exista mai multe astfel de sisteme, dar secretul este sa il alegi pe cel care ti se potriveste tie.

"De exemplu, in Bootcamp noi livram doua astfel de mecanisme: Unul in format tabelar, util pentru persoanele care se descurca bine cu detaliile si unul mai generalist, util persoanelor un pic mai... visatoare", vorbeste expertul despre proiectul sau de suflet, Bootcamp University.

"In esenta, totul pleaca de la intelegerea functiilor banilor. Cel mai simplu mecanism este sa imparti banii in trei categorii: de consum, de circulatie si de crestere si sa creezi conturi pentru fiecare functie", subliniaza acesta.

Chiar si el a aplicat acest sistem de gestionare a banilor in ultimii patru ani si s-a dovedit "foarte clar" ca functioneaza.

"Cand ma uit la situatia in care eram inainte de asta imi dau seama prin contrast cat de mare este puterea cunoasterii bine aplicata", puncteaza Szekely.

Milionarii tacuti, exemplele pe care ar trebuie sa le urmezi

"Acei oameni care au un stil de viata aproape exact asa cum si-l doresc si care au depasit nivelul de prosperitate reprezentat de borna: un milion de euro", ar trebui sa fie punctul tau de reper.

"Pentru ca prosperitatea, cum spuneam, este o stare dorita si eu cred ca ea e reprezentata de nivelul de implinire pe care il simti, nu de marimea contului (asta dupa ce ai depasit pragul traiului foarte decent...)", completeaza Andy Szekely.

Cheltuieste vs. Investeste

Intrebat ce parere are despre sintagma "Cheltuieste inteligent si cu placere", Andy Szekely s-a aratat incantat, dar iti propune o noua sintagma: "Investeste inteligent si cu placere". "Cred ca oamenii prosperi isi focalizeaza mai mult atentia inspre investitii", spune acesta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sistem gestionare bani, #cum gestionezi banii, #Andy Szekely Bootcamp University , #Omul de afaceri