Balul Vienez de la Bucuresti se apropie. Dansezi?

Sambata, 23 Februarie 2013, ora 00:00
6195 citiri
Balul Vienez de la Bucuresti se apropie. Dansezi?
Foto: trainingdances.com

Daca apreciezi eleganta si ritmul valsului vienez, atmosfera clasica a unui bal si vrei sa iti petreci seara in compania oamenilor cu aceleasi valori ca si tine, trebuie sa stii ca Bucurestiul a intrat si el in traditia Balurilor Vieneze clasice organizate in orase precum New York, Washington, Moscova, Londra sau Melbourne.

A opta editie a Balului Vienez de la Bucuresti va avea loc anul acesta la inceputul lunii martie, iar Business24 iti recomanda sa nu ratezi acest eveniment inedit de caritate si de networking.

Vor veni atat Presedinti si CEO ai companiilor multinationale din Romania, cat si membrii din conducerea unor companii austriece, au declarat reprezentantii JW Marriott Bucuresti, organizatorii acestui eveniment, pentru Business24.

Este, asadar, o ocazie buna sa intalnesti oameni de afaceri din domenii diferite de activitate, personalitati, ambasadori, reprezentanti ai corpului diplomatic si oficialitati de la Viena.

"Balul Vienez, organizat de JW Marriott Bucharest Grand Hotel, a ajuns in acest an la cea de-a opta editie. Sunt onorat sa va invit intr-un adevarat regal vienez, sambata 2 martie 2013, la Palatul Parlamentului, cand portile Salilor Bratianu si Unirii se deschid pentru 700 invitati din mediul de afaceri romanesc si austriac, reprezentanti ai ambasadelor si misiunilor diplomatice din Romania si nu numai. Alles Walzer!", a declarat Igael Porecki, directorul general JW Marriott Bucharest Grand Hotel, pentru Business24.

Meniul rafinat este special conceput in consonanta cu exigentele vieneze, culminand cu o simfonie a deserturilor, spunea acesta, intr-un comunicat oficial.

Ce te asteapta la cea de-a opta editie a Balului Vienez de la Bucuresti

Foto: dancingperfectlyfree.com

Seara balului va incepe prin prestatia orichestrei de la Palatul Schobrunn, dirijata de maestrul Guido Mancusi, si va culmina cu defilarea celor 80 de debutanti care defileaza purtand rochii albe si smochinguri de gala.

Te vei bucura si de o reprezentatie a copiilor de la Scoala de Balet a Operei Romane de Stat, coordonati de Magda Rovinescu, dar si de dansul Yvonnei Rueff, celebra pentru ca a intrat in Guinness Book pentru cele mai multe piruete facute intr-un minut si al lui Gregor Hatala, prim balerin al Operei de Stat din Viena.

Foto: trainingdances.com

La miezul noptii vei fi invitat la un inegalabil cadril de catre directorul artistic al balului si Maestrul de Ceremonii, Martin Grund, unul din personajele care nu lipseste in niciun an de la acest eveniment.

Restul serii o vei petrece impreuna cu Horia Brenciu si orchestra sa.

"Balul are loc sub auspiciile orasului Viena, sub inaltul patronaj al Primarului si Guvernatorului sau, Dr. Michael Haupl", sustin organizatorii, care mentioneaza ca si tu poti participa la acest eveniment. Pretul unui bilet individual este de 900 de lei (TVA inclus) si il poti rezerva pe site-ul Balului Vienez.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Bal Vienez Bucuresti 2013, #evenimente weekend, #balul vienez , #Omul de afaceri