Birou Bugatti Veyron - un decor extravagant, dar stilat!

Sambata, 09 Mai 2015, ora 00:00
3147 citiri
Birou Bugatti Veyron - un decor extravagant, dar stilat!
Foto: Design Epicentrum

Lasa pasiunea sa vorbeasca de la sine, indiferent daca te afli la birou sau acasa si nu pe un circuit de curse. Un birou Bugatti Veyron Racing de la Design Epicentrum este o alegere care reflecta originalitatea ta si poate da o nota distincta spatiului in care lucrezi.

Respectand intocmai forma unei masini sport de lux Bugatti Veyron Racing, mobilierul de birou a fost conceput sa redea indraneala unui lider si spiritul de independenta al acestuia, precizeaza portalul Design Epicentrum.

Construit din fibra de sticla si lemn natural, biroul stil racing reda intocmai masca frontala a unui bolid Bugatti Veyron.

Senzatia de autenticitate este data atat de combinatia de culori, bleu si negru, cat si de respectarea detaliilor in ceea ce priveste jantele din aliaj, cauciucurile masinii sau farurile acesteia.

Originala creatie are un pret de plecare de aproximativ 22.000 de dolari, dar creatorii sai recunosc ca pot duce ineditul birou la alt nivel prin adaugarea mai multor elemente din decorul tipic al unei masini de lux Bugatti.

Sigur, acest lucru se va reflecta si printr-un pret mai mare (disponibil la cerere) al ineditei piese de mobilier pe care ti-o doresti. Dar, pasiunile cer sacrificii, chiar si atunci cand vine vorba de decorarea unui spatiu personalizat dupa gustul tau.

In spate, te vei simti la fel de comod ca si scaunul de sofer, forma usor curbata a tabliei biroului si modul in care cele doua spatii pentru sertare te inconjoara discret creand senzatia interiorului de masina.

Originala piesa de mobilier de la Design Epicentrum completeaza seria racing de birouri care a debutat cu modelul Lamborghini, iar pentru pasionatii bolizilor in serii limitate acest tip de mobila reprezinta o adevarata atractie.

#mobila birou tip racing, #birou Bugatti Veyron, #birou Bugatti Design Epicentrum , #Omul de afaceri