Cartea de vizita cu diamante: Cum sa-ti faci o prezentare impresionanta

Sambata, 19 Ianuarie 2013, ora 00:00
6649 citiri
Cartea de vizita cu diamante: Cum sa-ti faci o prezentare impresionanta

Cartea de vizita cu diamante sau cristale Swarovski este o forma de a-ti etala statutul in cel mai rafinat mod. Bineinteles, n-o vei oferi oricui si in orice context, ci doar acelor oameni cu care doresti sa stabilesti un raport special in continuare.

Business24 iti recomanda cartile de vizita de la Black Astrium, o companie britanica infiintata imediat dupa ce o familie din Orientul Mijlociu a venit cu aceasta solicitare inedita. Si tu poti apela la acest serviciu exclusivist, urmand ca in doar cateva zile comanda sa fie onorata, intocmai dupa specificatiile tale.

Aceste carti de vizita sunt gravate si finisate astfel incat sa nu se zgarie: "In dezvoltarea acestui produs am petrecut mai mult de sase luni cautand materialul perfect. Am testat rezistenta materialului la zgarieturi, am fost atenti la greutatea sa, cum arata si cum se simte la atingere, chiar si cum suna in momentul in care este scapat", a declarat Sufian Khawaja, fondatorul Black Astrum.

Desigur, nici pretul nu este mai prejos: o carte de vizita cu diamante costa 159 de lire, fara TVA, si poate ajunge pana la 1.000 de lire desi pretul mediu pentri o astfel de carte de vizita este de 500 de lire. In cazul cartilor de vizita cu Swarovski, preturile pornesc de la 99 de lire o carte de vizita, fara TVA.

Fie ca alegi diamante sau cristale Svarowski, fiecare carte de vizita va fi facuta dupa indicatiile tale, te asigura producatorii. Ei vorbesc despre una dintre comenzile recente, un set de carti de vizita pe fundal negru, gravate cu litere mate de culoare neagra si diamante negre. "A fost un design impresionant si am fost incantati sa lucram dupa solicitarea clientului", a declarat acesta pentru publicatia The National.

Serviciul, insa, este oferit in mod nomal prin invitatie, sustin oficialii companiei, care incearca sa isi limiteze invitatiile la cel mult 30 de clienti noi in fiecare an.

"Clientii nostri doresc sa faca o impresie buna si noi consideram ca prin pastrarea excluisivitatii, reusim sa le transformam visul in realitate", completeaza Khawaja.

"Uneori luam in considerare comenzi ale companiilor sau persoanelor fizice care ne contacteaza. Cu toate acestea, scopul nostru nu este sa vindem cat mai multe astfel de carti de vizita, ci mai degraba sa realizam un produs unic si special pentru client", explica acesta.

Poti cumpara cartile de vizita foar de la magazinul Black Astrum doar dupa ce i-ai contactat onine pe reprezentantii companiei, au declarat oficialii Black Astrum pentru Business24.

"Intrucat majoritatea clientilor nostri sunt din afara Regatului Unit, suntem incantati sa aranjam o livrare internationala, inclusiv in Romania.

#carte vizita diamante, #carte vizita Swarovski, #carti vizita inedite , #Omul de afaceri