Cel mai mic revolver din lume: O arma 100% elvetiana, pentru colectia ta

Sambata, 11 Mai 2013, ora 00:00
5300 citiri
Cel mai mic revolver din lume: O arma 100% elvetiana, pentru colectia ta
Sursa: swissminigun.ch

SwissMiniGun a realizat cel mai mic revolver functional din lume, o arma care ar putea intregi colectia ta de arme. Lungimea sa totala nu depaseste 5,5 centimetri si functioneaza cu munitie de calibrul 2,34 milimetri, creata special pentru aceasta arma.

Aceasta varianta in miniatura are toate caracteristicile prezente pe o arma de dimensiuni reale, spun producatorii, care recunosc ca realizarea acestei arme in miniatura a fost posibila doar cu ajutorul tehnologiilor folosite in industria ceasurilor si bijuteriilor elvetiene.

Un set, care include arma din otel inoxidabil, cu maner din piele, 24 de cartuse oarbe si 24 de cartuse reale dar si un set de curatare costa 6.300 de franci elvetieni plus taxele impuse la importul in Romania si vine cu o garantie de un an de zile.

Producatorii realizeaza, la comanda, si Revolvere in miniatura din aur de 18 carate, gravate manual, livrate intr-o cutie din lemn de artar, 48 de cartuse si un set de curatare.

Poti alege din mai multe variante de finisare, de la manerul din lemn de abanos gravat pana la manerul de aur cu diamante sau chiar cel incrustat cu pietre pretioase.

Pentru mini-revolverul din aur preturile sunt disponibile la cerere si depind de personalizarile pe care le alegi.

Producatorii sunt dispusi sa iti trimita toate detaliile necesare precum factura proforma, poze, grafice, date tehnice si altele pentru a te ajuta sa afli cum se incadreaza acest revolver in miniatura, ca arma, in Romania.

Tot ei te vor indruma catre persoana pe care ar trebui sa o contactezi, dar te "avertizeaza" ca gasirea persoanei indicate in institutia potrivita poate dura cateva saptamani sau mai mult, ca si primirea atestarii oficiale.

Foto: swissminigun.ch

#cel mai mic Revolver, #Swiss Mini Gun Revolver, #Revolver colectie , #Omul de afaceri