Cele mai scumpe trabucuri din lume. Tu ce preferi?

Sambata, 22 Februarie 2014, ora 00:00
13261 citiri
Cele mai scumpe trabucuri din lume. Tu ce preferi?
Foto: extravaganzi.com

Daca esti pasionat de trabucurile de colectie sau, pur si simplu, un trabuc fin este o placere pe care nu ti-o poti refuza, Business24 iti prezinta un top al celor mai scumpe trabucuri, ca sa-ti dai seama unde te situezi, in alegerile pe care le faci.

Indiferent care sunt preferatele tale, de la cele cubaneze, aromate, pana la cele in editie limitata, lista Extravaganzi include sigur si un tip de trabuc pe gustul tau:

Gurkha Black Dragon - 1.150 de dolari bucata

Aceste trabucuri realizate manual din cele mai rare tutunuri se vand si in cutii din os de camila sculptate manual, la 115.000 de dolari cutia.

Gurkha His Majesty's Reserve - 750 de dolari bucata

Fin, catifelat cu arome subtile de ciocolata, acesta este un trabuc regal, din tutunuri maturate de 18 ani si infuzate cu coniacul premium Louis XIII, unul dintre cele mai bune trabucuri din lume.

Anual se fac doar 100 de cutii cu cate 20 de trabucuri in interior, iar o cutie costa 15.000 de dolari.

Cohiba Behike - 470 de dolari bucata

Acesta este considerat un trabuc de colectie, si este cunoscut drept cel mai fin trabuc cubanez de la brandul Cohiba. Intr-adevar, este un trabuc in editie limitata, intrucat au fost create doar 100 de humidoare cu cate 40 de trabucuri, in Franta, in atelierele Elie Blue.

Pretul pentru o cutie este de 18.800 de dolari si se datoreaza in special faptului ca include materiale fine precum Galuchat, madre perla, ebonita neagra si altele, si, desigur, faptului ca humidoarele si trabucurile pot fi personalizate prin gravare, la cerere.

Arturo Fuente Opus X - Perfecxion A - 79 de dolari bucata

Acesta este un trabuc greu de gasit si sunt vandute doar individual, in principal in mediul online. Trabucul contine tabac din Republica Dominicana si este unul dintre cele mai rare din lume.

Fuente Don Arturo AnniverXario - 78 de dolari bucata

Trabucurile Fuente Don Arturo AnniverXario sunt un mix de 96 de tigari in 96 de humidoare, si au fost lansate in 2012, la aniversarea de 100 de ani de existenta a companiei Arturo Fuente Cigar. Inainte de lansarea primului set, insa, trabucurile au fost lasate la maturat timp de sapte ani de zile.

Fiecare cutie de Fuente Don Arturo AnniverXario costa 7.500 de dolari si este numerotata individual.

#cele mai scumpe trabucuri, #trabucuri scumpe , #Omul de afaceri