Christmas Pudding. Adauga-i un coniac de 200 de ani si o moneda rara

Sambata, 21 Decembrie 2013, ora 00:00
2733 citiri
Christmas Pudding. Adauga-i un coniac de 200 de ani si o moneda rara
Foto: theguardian.com

Cozonacul si vinul sunt nelipsite din cosul de cadouri, zilele acestea. Daca te grabesti putin, ai putea impresiona pe cineva important, cu cel mai scump cos cu bunatati de Craciun din lume.

Poti sa incerci ceva inedit: sa alegi o prajitura speciala, in loc de cozonac, o bautura rafinata, in loc de vin, si, de ce nu, o moneda, sa aduca un ROI mare, in 2014

Business24 iti recomanda opera lui chef Martin Chiffers, fostul chef bucatar al hotelului Savoy din Londra, alcatuit dintr-o sticla de coniac vechi de 200 de ani, o moneda de aur de colectie si o prajitura creata la solicitarea ta, din cele mai rafinate ingrediente.

Coniac Duret 1810

Coniacul din 1810 valoreaza 10.890 de euro si este "un exemplar rar de coniac facut inainte de 1872", explica oficialii VeryFirstTo. Orice coniac facut inainte de 1872 difera la gust si calitate de cele recente, intrucat in 1872, toate culturile au fost distruse de paduchele Phylloxera Vastatrix.

Moneda de colectie

Un alt element de valoare in acest "cosulet" va fi moneda de colectie Henri VI Salut d'Or, care o infatiseaza pe Fecioara Maria si Arhanghelul Gavril, dar si crucea latina, pe spate.

"Christmas Pudding"

"In ceea ce priveste "Pudding", acesta este un fel de mancare traditional", au explicat oficialii Very First To pentru Business24. Aceasta prajiturica poate fi creata dupa pofta ta, iar chef Martin Chiffers, coach in cadrul World Chocolate Masters, iti promite ingediente precum migdalele de Mamra din Iran, dar si rom "Last Consigment Black Tot", "Perez Barquero Solear 1905 Sherry" si "1834 Whitaker Marsala".

Cosuletul se incadreaza la titlul de "cel mai scump", intrucat valoarea sa finala ajunge la 27.899 de euro. Il livreaza si in Romania si oriunde altundeva iti doresti, au declarat pentru Business24 cei de la Very First To.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cos Craciun, #coniac vechi 200 ani, #moneda aur colectie, #cel mai scump cos Craciun , #Omul de afaceri