Comanda un iPhone5 personalizat cu aur, diamante sau piele

Sambata, 02 Februarie 2013, ora 00:00
4244 citiri
Comanda un iPhone5 personalizat cu aur, diamante sau piele
Foto: telplaza.net

Personalizeaza-ti telefonul intr-un mod absolut inedit, cu diamante, aur sau piele de crocodil. Cele mai luxoase combinatii se afla la doar cateva click-uri distanta, desigur, dupa ce te-ai inscris pe o lista oficiala de asteptare.

Compania de design Golden Dreams, spre exemplu, iti poate realiza, pe comanda, un iPhone 5 dar si un iPhone 4S ce respecta traditia producatorilor elvetieni de bijuterii: Desert Edition (cu piele de crocodil), Gold Edition (cu aur) sau Full Diamond Edition (cu diamante, safire albastre, rubine, diamante negre sau smaralde).

"Elvetia este renumita pentru finetea sa si experienta in industria obiectelor de lux. La Golden Dreams am reusit sa folosim cu succes aceste cunostinte dobandite de-a lungul anilor in a crea ceasuri elvetiene si bijuterii, pentru a realiza aceste telefoane mobile de lux", a declarat Alexandre Masson, Director Comercial Golden Dreams.

Iata cele trei colectii consacarate ale companiei, ale caror preturi le poti obtine doar la cerere. Desigur, optiunile nu se opresc aici: ai la indemana serviciul "From Dreams to Reality", o unealta care iti permite sa transformi in realitate orice idee, pentru un telefon-bijuterie, unicat.

Desert Edition

Foto: Facebook

Telefoanele din aceasta colectie sunt imbracate in piele de crocodil. Minutiozitatea artizanilor in realizarea acestei colectii dezvaluie perfectiunea pieii de lux. Desert edition este disponibila in cateva variante de culori, astfel incat cel putin una sa fie pe gustul tau.

"Vei avea, astfel, in mana o dovada a maiestriei artizanilor in manevrarea pieilor de lux", spune directorul artistic al companiei.

Gold Edition

Foto: blog.luxjoy.com

Telefoanele din colectia Gold Edition au o stralucire de oglinda, fiind acoperite cu cele mai fine metale. Partea din spate este finisata cu atentie pana capata o reflexie de oglinda.

Modelul este disponibil cu placaj de aur de 24 de carate, sau imbracat cu 120 de grame de aur de 18 carate.

Full Diamond Edition

Foto: blog.luxjoy.com

Telefonul in editia Full Diamond va avea 4.057 de diamante asezate manual de catre un artizan elvetian. Colectia este disponibila in varianta Gold, Rhodium sau Black Chrome. Poti comanda si versiunile cu safire albastre, rubine, diamante negre sau smaralde.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#iPhone personalizat, #iPhone aur, #iPhone diamante, #iPhone piele crocodil , #Omul de afaceri