Condeiul de lux ce nu te lasa la greu: Alege stilourile Ulysse Nardin

Sambata, 30 Iunie 2012, ora 00:00
4369 citiri
Condeiul de lux ce nu te lasa la greu: Alege stilourile Ulysse Nardin

Pasiunea ta pentru instrumente de scris poate fi completata cu un stilou clasic, masculin si inovativ, care sa faca oricand parte din colectia cu care te mandresti, dar si din servieta ta de voiaj. Pentru aspectul practic, ai nevoie de un instrument ce poate fi transportat fara grija si poate fi umplut cu cerneala oricand.

In acest weekend iti recomandam un stilou din aur sau din argint, lucrat manual si cu rezerva de cerneala suficient de mare incat sa te poti baza pe ea in orice calatorie.

Ulysse Nardin a creat impreuna cu Visconti un astfel de stilou, ale carui parti din metal sunt realizate din aur de 18 karate sau din argint 925, in functie de preferintele tale.

Acestea sunt produse in Florenta, la sediile Visconti, iar restul componentelor instrumentului de scris trec prin peste 20 de etape de productie.

Partile mecanice brevetate ofera o varietate mare de caracteristici, de la sistemul de inchidere cu mecanism de siguranta, pana la capacul ce poate fi inchis cu doar un sfert de rotatie.

Sistemul de umplere beneficiaza de o autonomie de scriere echivalenta cu 10 cartuse de cerneala, dar si un sistem ingenios care impiedica curgerea cernelei in timpul zborului, spre exemplu.

Pentru acest instrument de scris, Visconti a creat un canal triplu de alimentare cu cerneala unic in lume, de aceeasi culoare cu restul stiloului, ce permite transmiterea unui flux optim de cerneala spre penita.

Numele brandului si puritatea aurului este gravata manual, in timp ce agrafa, realizata prin sculptarea unui bloc de aur sau argint are inscriptionat numarul de serie al stiloului.

Brandul in sine evoca marea, lumea navelor de voiaj, dar nu uita si de aspectul practic: poti umple stiloul cu cerneala foarte usor chiar si in cele mai neprietenoase conditii, fie ca esti marinar, pilot sau om de afaceri.

Pretul acestu instrument de scris este de 9.500 de euro, stiloul din aur, si 2.700 de euro, stiloul din argint, potrivit How To Spend It. In Romania, Galt Orologerie Elvetiana este singurul magazin care importa oficial brandul Ulysse Nardin.

#stilou penita aur, #stilou lux rezerva, #stilou ulysse nardin , #Omul de afaceri