Drumul spre birou fara masina: Incearca bicicleta din bambus!

Sambata, 25 Mai 2013, ora 00:00
3690 citiri
Drumul spre birou fara masina: Incearca bicicleta din bambus!
Foto: extravaganzi.com

Vrei o bicicleta diferita fata de cele pe care le vezi in fiecare zi in magazine sau pe strada? Business24 iti propune o varianta inedita: bicicleta din bambus, realizata in Africa si comercializata online de nemti.

Conceputa pentru noua generatie, atat pentru "naveta" cat si pentru plimbari pe munte, aceste biciclete sunt un mijloc de transport sustenabil, unic si stilat care iese cu siguranta in evidenta in multimea de biciclete realizate din otel sau aluminiu.

Foto: zuri.com

Desi bicicletele sunt realizate in Africa, cu materiale obtinute pe plan local, compania se ocupa de prelucrarea materialelor astfel incat ele sa devina impermeabile si extrem de rezistente, fie ca este vorba despre agentii chimici sau factori naturali, precum incendiile.

Foto: extravaganzi.com

Zuri inseamna, in limba Swahili, "frumos". Iar aceasta expresie este valabila si pentru, compania germana specializata in productia manuala a bicicletelor realizate din bambus din Zambia, ce poarta numele Zuri.

Foto: extravaganzi.com

Iti poti alege din mai multe stiluri bicicleta ta din bambus: Exista modelele Urban fixie, Urban Speed, Urban City si Urban Jungle. Preturile pentru aceste biciclete incep de la 2.490 de euro si vor putea fi comandate online, in curand, de pe site-ul Zuri.

Foto: extravaganzi.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bicicleta bambus, #comanda bicicleta bambus , #Omul de afaceri