Ferrari si Puma ti-au pregatit o surpriza. E pe masura ta?

Sambata, 31 Mai 2014, ora 00:00
2749 citiri
Ferrari si Puma ti-au pregatit o surpriza. E pe masura ta?

Ferrari si Puma au lansat impreuna o colectie de ghete sport-casual in editie limitata la doar 499 de perechi in intreaga lume. Asadar, daca esti fan Ferrari, sau, pur si simplu, daca iti doresti o pereche deosebita de incaltari, acum ai ocazia sa faci o astfel de achizitie.

Colectia poarta numele de Ferrari Limitate si a avut ca sursa de inspiratie modelele auto lansate de Ferrari, si frumusetea data de faptul ca sunt doar cateva exemplare in intreaga lume.

Ghetele Ferrari Limitate au patru stiluri de design diferite si sunt disponibile in doua culori: negru sau gri vaporos.

La realizarea lor, artizanii italieni au conceput cu mare atentie fiecare detaliu. Odata creata incaltamintea, aceasta a fost gravata cu emblema producatorului auto, chiar in fabrica in care sunt concepute scaunele din fiecare masina Ferrari, scrie Extravaganzi.

Vei gasi aceste incaltari doar in anumite magazazine Puma si Ferrari din intreaga lume, iar o pereche te va costa nu mai putin de 280 de euro, potrivit Luxuo.

Pe langa faptul ca sunt slabe sanse sa te mai intalnesti cu cineva care sa aiba aceleasi ghete ca si tine, vei ramane si cu o amintire de la aceasta achizitie: un ambalaj special in care sa pastrezi incaltarile, gandit de designeri special pentru tine.

#Puma Ferrari Limitate Collection, #ghete Puma Ferrari, #ghete Ferrari , #Omul de afaceri