Haute Cuisine, la propriu: Rezerva-ti cel mai extravagant zbor

Sambata, 04 Iulie 2015, ora 00:00
14552 citiri
Haute Cuisine, la propriu: Rezerva-ti cel mai extravagant zbor
Foto: Qatar Airways

Arabii si-au obisnuit clientii de pe liniile aeriene cu servicii care bat oferta altor companii, insa Qatar Airways a decis sa faca un pas inainte.

Compania a lansat pe segmentul business class o oferta menita sa satisfaca cele mai rafinate gusturi ale clientilor.

Sub supravegherea superchef-ilor Nobu Matsuhisa si Vineet Bahtia, felurile servite in timpul zborurilor vor avea aspectul unei mese in cel mai rafinat restaurant parizian, iar surprizele nu se opresc aici, remarca site-ul Luxury Launches.

Mai aproape de cer

Felurile inventate de cei doi super-bucatari sunt concepute astfel incat sa reprezinte o delicatesa chiar si pentru pasagerii care se confrunta cu probleme in cazul zborurilor la mare inaltime.

Coada de miel fiarta in sos de naut si sofran, radacini vegetale prajite, piure de cartofi cu patrunjel, creveti condimentati in sos machboos cu orez, cepe prajite si nuci s-au asezat in farfuriile pasageri care au inaugurat noile conditii de business class de pe linia aeriana.

Meniul este unul international, acesta permitand fiecarui calator sa isi gaseasca un fel preferat de mancare gatit in stil 3 stele Michelin.

Nu doar mancarea aleasa te asteapta la bordul avioanelor Qatar Airways, ci o colectie de bauturi rafinate alese pe spranceana pentru a-si pastra aceleasi calitati si la cateva mii de metri in aer.

Compania aeriana a ales inclusiv un mestru de vinuri, in persoana lui James Cluer, pentru a selectiona atent bauturile introduse in meniul oferit.

Cluer a marturisit ca alege vinuri fructate, cu un continut redus de tanin si nu foarte acide pentru a pastra o savoare cat mai placuta in timpul zborurilor la mare inaltime.

Lista de vinuri este innoita odata la trei luni pentru a permite clientilor fideli sa deguste si alte vinuri apreciate in diverse colturi ale lumii.

Dotarile de la business class de pe Qatar Airways au suferit si ele upgrade-uri senzationale: kit-uri personale Giorgio Armani, tapiterii fine si lenjerii semnate Frette si casti audio Bose sunt puse la dispozitia fiecarui calator.

De asemenea, fiecare scaun este prevazut cu functie de masaj, ceea ce face un zbor lung mult mai confortabil. Qatar Airways a anuntat ca dotarile vor fi intalnite pe toate cursele pe care opereaza avioanele Boeing 777 ale companiei.

#haute cuisine business class, #servicii business class Qatar Airways, #lux Qatar Airways , #Omul de afaceri