Ingrijire "For Men": Ce produse-ti recomanda Tom Ford

Sambata, 26 Octombrie 2013, ora 00:00
2528 citiri
Ingrijire "For Men": Ce produse-ti recomanda Tom Ford

Tom Ford a lansat o linie de cosmetice pentru barbati, dar si doua produse de machiaj pe care te indeamna sa le folosesti cu incredere pentru ca "a arata cat poti tu de bine este cea mai mare dovada de respect pentru cei din jur", sustine regizorul.

Business24 iti recomanda aceasta linie de cosmetice alcatuita din sase produse multifunctionale menite sa curete, sa calmeze si sa reimprospateze pielea.

Aceasta include o lotiune tonica (48 de dolari), o crema hidratanta fara ulei (105 dolari), tratament pentru ochi (75 de dolari), balsam de buze hidratant (60 de dolari), masca de noroi purificatoare (60 de dolari) si un ser concentrat pentru revitalizarea prielii (150 de dolari), scrie publicatia Luxuo.

In plus, Tom Ford a lansat si doua produse de machiaj pentru barbati, un autobronzant (48 de dolari) si un corector (40 de dolari) in trei nuante astfel incat sa se potriveasca diferitelor nuante de ten.

Realizata pentru barbatii aflati mereu in graba, linia a fost gandita initial pentru a-l multumi chiar pe Tom Ford insusi:

"Tom Ford For Men are la baza chiar obiceiul meu de a ma aranja. Colectia s-a nascut din convingerea mea profunda ca o ingrijire corecta nu trebuie sa fie neaparat complicata ca sa fie eficienta. Ar trebui sa fie simpla si intuitiva", a adaugat acesta.

Desi va intra in marile magazine abia de la 1 noiembrie, clipul de promovare a fost facut public deja si promovat de catre echipa lui Tom Ford.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Tom Ford cosmetice barbati, #lansare Tom Ford, #machiaj barbati Tom Ford , #Omul de afaceri