Lista de dorinte a oricarui barbat: Ce ceas ii alegi?

Sambata, 07 Decembrie 2013, ora 00:00
6754 citiri
Lista de dorinte a oricarui barbat: Ce ceas ii alegi?
Foto: amog.com

Un ceas de lux se va afla intotdeauna printre primele optiuni ale unui barbat, in materie de achizitii de suflet. Asadar, daca esti in cautarea unui cadou masculin, orienteaza-te catre un model ce care nu-si va pierde valoarea in timp.

Te poti inspira dupa pasiunile celui care primeste cadoul: daca este pasionat de motoare, poti apela la un TAG Heuer, daca este un pasionat de aviatie atunci sigur nu vei da gres cu un Breitling, daca sti ca ai de-a face cu un pasionat de istorie mergi la sigur cu un ceas Cartier, si asa mai departe.

The Watch Gallery, cel mai mare magazin de ceasuri de lux din Marea Britanie, a creat o "lista de dorinte": topul celor mai indragite ceasuri de catre barbatii care le calca pragul.

TAG Heuer Monaco Calibre 11

Pentru un iubitor de motoare sport poti alege un TAG Heuer Monaco Calibre 11, un omagiu adus ceasului Hewer Monaco pe care Steve McQueen l-a purtat in 1971 la Le Mans.

Navitimer Cosmonaute de la Breitling

Ceasul Navitimer Cosmonaute de la Breitling este potrivit pentru un iubitor al aviatiei. Ceasul a fost creat initial ca un instrumit menit sa-i ajute pe piloti sa faca toate calculele necesare unui plan de zbor, iar aceasta editie limitata a fost lansata pentru a comemora data pe care astronautul Scott Carpenter a purtat un Navitimer intr-o misiune spatiala.

Victory Limited Edition de la Bremont

Acest ceas este relativ nou pe piata, insa cei de la Bremont au vrut sa impresioneze realizand un ceas din parti originale din nava HMS Victory.

Dolce vita de la Longines

Pentru un domn mereu elgant, poti lua in considerare un ceas de la Longines, mai exact din colectia Dolce Vita, recunoscuta ca o "oda pentru eleganta contemporana".

Ceasul BR 01-92 din colectia Aviation de la Bell & Ross

Cei de la Bell & Ross sunt renumiti pentru ceasurile lor create special pentru conditii extreme. Creatiile lor au fost purtate de astronauti, pirotehnisti si scafandri care s-au scufundat pana la 11.000 de metri sub nivelul marii.

Cea mai cunoscuta colectie a lor, insa, este colectia Aviation, care imita designul intsrumentelor aeronautice. Si acest ceas BR 01-92 are o carcasa de 46 de milimetri din otel imbracata in fibra de carbon, rezista pana la 100 de metri adancime si are un mecanism automatic elvetian.

Tank Anglaise de la Cartier

Bijutierul Cartier este "responsabil" pentru creatia unora dintre cele mai emblematice ceasuri din toate timpurile.

Inspirandu-se din vehiculele armate pe care creatorul Louis Cartier le-a vazut pe campul de lupta din Primul Razboi Mondial, bijutierul a creat cinci versiuni ale ceasului "Tank".

Cea mai recenta varianta este modelul Anglaise, un ceas cu un mecanism automatic, libi albastre sub forma de sabii si o bratara ce se potriveste perfect cu carcasa din otel inoxidabil.

Chronograph Racer de la IWC

Colectia Ingenieur este dovada cea mai vie a eficientei cu care IWC combina ingineria americana cu maiestria elvetiana, inca din 1868.

Ceasul Chronograph Racer a fost lansat la inceputul acestui an pentru a comemora parteneriatul dintre IWC si echipa de Formula 1 Mercedes AMG Petronas.

Ceasul are un cadran argintiu, bratara de cauciuc si o carcasa interioara menita sa absoarba socurile pentru a proteja mecanismul Calibre 89361 din interior.

Royal Oak Offshore de la Audemars Piguet

Artizanii elvetieni de la Audemars Piguet a creat primul ceas de inalta tehnologie din otel inoxidabil in 1972, numindu-l "Royal Oak", dupa copacul care l-a protejat pe regelui Charles al II-lea de "Capetele rotunde".

In 1993 acestia au imbunatatit formula creand ceasul Royal Oak Offshore, un ceas de 42 de milimetri, mai rezistent la apa si protectie anti-magnetica.

Inca mai ai timp sa comanzi!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cadou Craciun barbati, #ceas cadou Craciun, #lista dorinte Craciun , #Omul de afaceri