Mobiado: Telefonul tau de lux, o opera de arta

Sambata, 04 August 2012, ora 00:00
3074 citiri
Mobiado: Telefonul tau de lux, o opera de arta

Iesi in evidenta cu un telefon deosebit, un terminal Mobiado, realizat din aur, lemn exotic, safir si materiale de ultima generatie. Telefonul este disponibil si in Romania, din primavara acestui an, si urmeaza sa intre si in marile magazine de lux.

"Telefoanele Mobiado sunt telefoane exclusiviste, realizate cu un accent deosebit pus pe atentia la detalii, calitatea materialelor utilizate si designul inovativ", spun reprezentantii Resonor, distribuitorul marcii in Romania.

Telefoanele Mobiado se diferentiaza de alte telefoane de pe piata prin utilizarea cristalului safir, placarea cu aur galben sau roz de 24 de carate, prin insertiile cu lemn pretios, sidef si, nu in ultimul rand, prin folosirea aluminiului utilizat in aviatie.

"Mobiado propune o colectie de terminale unice, lucrate pe strunguri computerizate a caror precizie merge pana la 0,001 mm. De asemenea, Mobiado a dezvoltat un proces de transformare a lemnului de esenta tare, care este prelucrat 72 de ore in vederea obtinerii unui finisaj perfect, iar folosirea cristalului safir pentru carcasa si butoane confera telefoanelor o duritate depasita doar de diamant", explica reprezentantii Resonor.

La fabricarea telefoanelor in editii limitate s-au folosit materiale precum meteoritul (Grand 350 Pioneer), sticla Eglomise (Classic 712MG Angular Momentum) sau metal laminat Mokume Gane (Classic 712 MG), completeaza acestia.

Unde-i sta mai bine unui Mobiado? Intr-un Aston Martin!

Daca inca nu te-ai convins de valoarea acestor bijuterii de telefoane, afla ca Mobiado lucreaza din 2011 cu Aston Martin, colaborare din care a luat nastere o linie deosebita ce include colectiile Grand 350 Aston Martin, Grand Touch Aston Martin, si in curand One 77.

Mai mult, cei de la Aston Martin au creat in interiorul automobilelor si un spatiu special destinat acestor telefoane de lux.

In functie de modelul ales, printre detaliile tehnice se pot regasi: ecranul tactil capacitiv de 4 inch ce ofera o rezolutie de 480 x 800 pixeli, camera foto de 5 megapixeli, WiFi, HSDPA, procesor de 1 GHz, 512 MB RAM, GPS, Bluetooth sau jack audio de 3,5 mm etc.

Disponibil in Romania la pretul corect

Preturile telefoanelor mobile Mobiado pornesc de la 2.000 de euro si ajung pana la 10.000 de euro, pentru editiile speciale. Si pentru Romania este valabil pretul recomandat oficial de catre Mobiado.

Daca vrei si tu un telefon Mobiado, trebuie sa stii ca, momentan, singurul mod prin care poti face asta este sa ii contactezi pe reprezentantii departamentului de vanzari Resonor.

In acest moment, compania Resonor poarta discutii cu patru dintre cei mai importanti retaileri ce comercializeaza ceasuri si bijuterii de lux pe piata din Romania, acesta fiind urmatorul pas in ceea ce priveste optiunea Resonor pentru Romania.

In momentul in care aceste discutii se vor finaliza, vom afla si noi locatiile alese pentru comercializarea telefoanelor Mobiado, au declarat reprezentantii Resonor pentru Business24.

In orice caz, ai si pana atunci la dispozitie intreaga gama de telefoane Mobiado, iar in cazul unei comenzi, aceasta poate fi onorata in maxim cinci zile lucratoare.

#Mobiado Aston martin, #pret telefon Mobiado, #magazine telefon Mobiado , #Omul de afaceri