Moda la masculin: Te inscrii in tendintele toamna-iarna 2014?

Sambata, 30 August 2014, ora 00:00
3220 citiri
Moda la masculin: Te inscrii in tendintele toamna-iarna 2014?

Tendintele masculine pentru sezonul toamna-iarna 2014 reinvie moda trench-ului supradimensionat, dar permite o paleta cromatica mult mai larga: ocru, gri, albastru cerneala, navy, camel, mov pruna, portocaliu inchis si ciocolatiu sunt doar cateva dintre propunerile designerilor.

Mai mult decat atat, moda british va fi extrem de vie in aceasta toamna in tinutele propuse de marile branduri, dar si tot ce inseamna pulovere tricotate, tricouri polo, pantaloni chinos si jachete slim-fit matlasate.

Iata cateva dintre propunerile designerilor care au pasit deja in reprezentantele romanesti.

Burberry

Christopher Bailey, designerul Burberry, propune barbatilor maiouri cu camasi XXL inflorate, peste care suprapune esarfe din matase, pictate manual sau cape de inspiratie ecvestra, din casmir.

Clasicele trenchuri din materiale usoare si impermeabile se poarta si anul acesta. Burberry vine insa cu o noua abordare pentru cardiganele pescaresti, accesorizate cu pantofi brogue si o geanta supradimensionata.

In colectia masculina Burberry Prorsum AW 2014, predomina fibrele naturale, precum matasea, casmirul, lana si pielea.

Paleta cromatica este foarte creativa, toamna aceasta: se poarta ocru, gri, albastru cerneala, navy, camel, mov pruna, portocaliu inchis si ciocolatiu.

Zegna

Moda british domina si aici colectia de toamna-iarna, mai exact din stilul unui mic grup din anii '50-'60, Mod care ascultau jazz si soul, purtau costume realizate la comanda si conduceau scutere Vespa sau Lambretta.

Designerul casei de moda Zegna propune tinute cu influenta retro cu dungi, patratele si imprimeuri cadrilate, dar si banderolele purtate pe maneci, peste camasa sau chiar tricotaje groase.

In ceea ce priveste costumele slim-fit, brandul Zegna impune croieli riguroase cu linii simple, purtate cu paltoane supradimensionate.

Paleta coloristica este asemanatoare cu cea sugerata de Burberry: se repeta nuantele de gri, albastru navy, galben sofran si grena.

Paul&Shark

Aceasta casa de moda propune pentru aceasta toamna pulovere tricotate, tricouri polo, pantaloni chinos si jachete slim-fit matlasate.

Hainele au croieli clasice, cu un design contemporan si isi propun sa reflecte stilul navy, atat pe apa, cat si pe uscat.

Paleta cromatica este clasica: nuante de gri, albastru, rosu-grena, alb si bej.

Toate aceste branduri si nu numai iti pun la dispozitie colectia toamna-iarna 2014 in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City.

#moda toamna iarna barbati, #toamna iarna 2014 tendinte, #tinute barbati toamna 2014 , #Omul de afaceri