Montblanc iti propune un stilou cu semnatura lui Defoe

Sambata, 18 Octombrie 2014, ora 00:00
3398 citiri
Montblanc iti propune un stilou cu semnatura lui Defoe
Foto: luxury-insider.com

Montblanc adauga un nou model in colectia sa de instrumente de scris Writers Edition: Limited Edition Daniel Defoe. Stiloul este o adevarata opera de arta, ce spune o poveste cunoscatorilor despre spiritul tau de aventura, dragostea pentru lectura si inclinatiile tale catre accesorii cu bun gust.

Primul mare romancier realist englez, Defoe este celebru pentru romanul sau "Robinson Crusoe". Publicat in 1719, romanul infatiseaza povestea lui Robinson Crusoe, care a naufragiat pe o insula tropicala, o poveste plina de aventuri.

Noul stilou Montblanc este decorat cu detalii care amintesc de povestea lui Robinson Crusoe, intocmai dupa naratiunea lui Daniel Defoe.

Forma instrumentului de scris este inspirata de palele de lemn folosite de Crusoe, iar rasina pretioasa folosita pe capacul stiloului capteaza cularea si textura complexa a lemnului.

Pentru a scoate in evidenta textura fina a capacului din rasina, inelul si conul sunt gravate cu ornamente specifice secolului 18, decoratiuni folosite la cartile cu coperti din piele de pe vremea aceea.

Chiar si agrafa stiloului este inspirata dupa unul dintre personajele din poveste: pastrand detaliile minutioase si forma unei pene, aceasta portiune aminteste de papagalul lui Crusoe, "Poll". Pasarea exotica este reprezentata si pe suprafata placata cu aur de 18 carate a penitei acestui stilou.

Un alt delatliu inspirat din viata lui Crusoe ca un naufragiat este reprezentat de toate cercurile de pe acest instrument de scris, decorate elaborat in filigram, opera ce evoca tinuta lui Robinson Crusoe si cusaturile din hainele de piele.

Oda adusa lui Daniel Defoe este incununata de o semnatura a autorului imortalizata printr-o gravura fina pe capac.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#stilou montblanc, #stilou Montblanc Daniel Defoe , #Omul de afaceri