Pasionat de golf? Incearca cel mai mic carucior electric de golf din lume

Sambata, 25 Ianuarie 2014, ora 00:00
5281 citiri
Pasionat de golf? Incearca cel mai mic carucior electric de golf din lume
Foto: QOD

Un carucior electric de golf, pliabil, mic si usor, trebuie sa fie pe lista ta de achizitii in 2014, daca golful este principala ta activitate de relaxare in timpul liber.

Business24 iti recomanda QOD, cel mai mic carucior electric de golf din lume, dispozitivul care a castigat deja premiul Golf Europe Product in 2013.

Caruciorul este compact, usor, si are o amprenta de 27cm x 30cm x 42cm, cam de dimensiunea unei reviste, fiind extrem de util pe terenul de golf, fara sa faca prea multa galagie.

QOD este suficient de mic incat sa incapa in aproape orice dulap, dar si in portbagaj, indiferent de dimensiunile masinii.

Fiind atat de usor, el poate fi folosit cu usurinta si de o femeie sau de un copil pasionat de golf.

Odata achizitionat acest carucior electric, nu te vei putea abtine sa-ti cumperi macar un accesoriu din cele oferite de firma producatoare: de la suport pentru umbrela, suport pentru GPS sau iPhone, suport penturu sticla de apa, geanta speciala cu roti, pana la prelata care sa-l protejeze de umezeala.

Daca te-am convins, trebuie sa stii ca poti comanda online caruciorul QOD, iar producatorii sustin ca il vor livra oriunde in lume. Pretul porneste de la 1.089 de dolari, la care se pot adauga si alte taxe, precum cele de transport.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#carucior golf, #accesorii golf, #QOD golf, #cel mai mic carucior golf , #Omul de afaceri